Diverse elarbete i Huddinge

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Elektriker i Huddinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Söker en elektriker som kan hjälpa mig med att dels strukturera upp elen till min påbyggda övervåning samt hjälpa med planering och installation av all el till ett nybyggt badrum samt en farstu.

Helst en smidig person då en del av jobbet är i ett större kattsmyg på vån2.

Delar av vad som skall planeras och installeras i badrummet är saker som bastu aggregat och styrning samt belysning. Badrummets tak belysning, belysning i nischer, el till kommoder samt elkontakter.

El till bubbelbad och handdukstork.

Belysning till loft ovanför badrumstaket, el till och styrning av golvvärme samt framdragning av el till framtida farstukvist.

I samband med detta behöver jag strukturera upp elen på övervåningen.
Inte någon ny dragning utan planera upp och uppdatera distributionen av elen från central plats i klädkammare till alla olika konsumtionspunkter inklusive nya badrummet.

Jobbet behöver utföras a.s.a.p
Elektriker

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde EL BESA AB för jobbet. EL BESA AB har utfört 1 jobb via Servicefinder.

Övriga företag som svarade:
  • D.E-VVS

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Diverse elarbete i Huddinge
Byta två utelampa och montera upp en tredje samt byta trasig kontakt i förrådet i Huddinge
Byte av två utelampa och montera upp en tredje. Bute av trasig kontakt i förrådet.
Diverse elarbete i Huddinge
Elarbete i badrummet och i köket i Huddinge
Skulle vilja ersätta våra infällda halogen-takspots i badrummet och i köket. Vi vill gärna sätta in ledlampor med god kvalité. De ska vara dimbara. Vi skulle vilja ha en offert på att…
Diverse elarbete i Huddinge
Golvvärmefelsökning och installation av 2 utanpåliggande eluttag i Huddinge, inom 3 månader
Behöver hjälp med att felsöka en golvvärme som har slutat att fungera. Den ser ut att fungera men värmer ej golvet. Behöver även hjälp att montera 2 utanpåliggande eluttag hemma. Finns…
Diverse elarbete i Huddinge
Fast vanligt eluttag som är löst i Huddinge
Ett vanligt eluttag som är löst och behöver sättas fast. Samt en strömbrytare i badrum som är trög.
Elektriker
Installation av tvättmaskin och torktumlare och elarbete i Huddinge
Installation av tvättmaskin och torktumlare, byte av spishäll (montera stickkontakt) samt översyn av elen och förslag till åtgärd(vi får ständiga avbrott när vi kör flera maskiner samtidigt).
Diverse elarbete i Huddinge
Fixa ett eluttag i badrummet i Huddinge
Har ett eluttag i badrummet där tvättmaskinen varit inkopplad. När jag beställde ny maskin och fick den installerad ville inte installatören koppla in den då själva locket ovanpå var limmat…

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om elektrikerjobb

2023-02-15
Nu blir det ännu gynnsammare med grön teknik! I Januari 2023 höjdes det gröna avdraget från 15 till 20 procent för alla som installerar solcellspaneler. Fortsätt läsa för att få koll på den nya skattereduktionen för det gröna avdraget om du vill installera grön teknik!
2022-04-29
Valet av ljuskällor är otroligt viktigt i hem, men att välja rätt belysning för olika rum och användningsområden är svårt. Vi tog därför in experthjälp för att få svar på den svåra frågan: Hur får man ett mysigt och trivsamt hem med hjälp av belysning? Här delar inredningsarkitekten, Christine Fredriksen, med sig av sina bästa tips på hur du skapar en perfekt ljussättning i ditt hem.
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.