Byta kakel i köket i Göteborg

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Kakel-Klinkers i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej!
Började att byta kakel i köket ( Metro 7,5 x 15 cm med fasade kanter) men så kom pandemin och arbetet har stått still.
Min pappa som påbörjade det hela dog och jag letar nu efter någon som kan slutföra det .
En L-formad bit ska skäras till och sättas dit.
Fortsätta kakla någon rad bakom spisen. Det finns kakelplattor kvar.
Det ska fogas. En del t-formade plastdistanser sitter kvar.
Skarven mellan diskbänken och kaklet skå åtgärdas. Silicon?
På kortsidan, till vänster om diskbänken, ska det sättas en list om kanterna på kakelplattorna, cirka 43 cm. hög x 25,5 cm lång.
Kortsidan är 58 cm lång och långsidan 2,70 cm.
Det finns 44 oanvända kakelplattor kvar.

Byta kakel i köket i Göteborg
Kakel / Klinkers

Snabb och trevlig. Bra fogat.
Städat efter sig.

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Ballolli Bygg för jobbet. Ballolli Bygg har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • VID Åkeri AB
  • Lerums Kakel Aktiebolag

Andra som fått hjälp med kakel / Klinkers

Kakel / Klinkers
Sätta klinkers på golv och kakel på väggar i Göteborg
Klinkers på golv och kakel på väggar.
Kakel / Klinkers
Byte klinker inkl. golvvärme i Solna
Önskar offert på byte av klinker i hall inkl. golvvärme. I dagsläget ligger det klinker och golvvärme men önskar byta ut plattor. Har fått info om att då kommer man troligen även skada…
Kakel / Klinkers
Sätta 2,5 kvm klinkers i Göteborg
Sätta 2,5 kvm klinkers.
Kakel / Klinkers
Sätta kakel i Göteborg
Jag behöver Kakla golv och väggar i ett litet badrum med ett golvmått på 125cm x 280cm.
Jobbet skall starta narast. I badrummet kommer det att installeras handfat,toalettstol och dusch.
Byta kakel i köket i Göteborg
Byta ut kakel i badrum
Byte av kakel i badrummet som har spruckit.
Byta kakel i köket i Göteborg
Sätta upp kakel i köket i Göteborg
Behöver någon som kan sätta upp mitt kakel i köket. Det är cirka 3.5 m2 vägg som ska kaklas. 2 väggar, 4 eluttag. En fönsternisch som där det ska sitta plattor in i. Kakel som är 10x10. Fog…

Vanliga frågor och svar om kakel / Klinkers

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om kakel / Klinkers

2022-06-01
Behöver ditt badrum en uppgradering? Att måla om badrummet är ett prisvärt och enkelt sätt att förnya badrummet. Här kan du läsa hur du går tillväga – steg för steg!
2020-03-11
Har det blivit dags att renovera tvättstugan? Tvättstugan är ofta ett rum som inte prioriteras trots att det är ett rum där mycket tid spenderas framförallt med barn i hemmet. Här delar vi med oss av renoveringstips med smarta förvaringslösningar.
2020-02-26
Smuts, fett, kalk- och mögel samlas lätt på kakel och kakelfog. Det finns många knep för att få bort det men här får du de bästa tipsen för en skonsam rengöring.