Konstruktionsritningar i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Arkitekter i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi önskar offert för konstruktionsritningar för bygge av två takterrasser i vår lägenhet på Långholmsgatan 9C LGH 1401. Bygglov och arkitektritningar gällande detta finns, diarienumret för vårt bygglovsärende är 2020-06727. Huset är från 1910-talet och har ett plåttak.

Om det kan vara till hjälp så finns det givetvis även andra ritningar på vårt hus. Vår bostadsrättsförening Bulten 2 består av två hus, ett gathus (9A-B) och ett gårdshus (9C-D). Vi bor högst upp i gårdshuset, i 9C. På vårt våningsplan finns det tre lägenheter, två lägenheter i 9C och en i 9D. Vi bor i lägenheten i mitten. Vårt bygglov gäller för en takterrass med utgång från vårt vardagsrum och en takterrass med utgång från vårt kök. Det har även tidigare funnits ett bygglov för bygge av en takterrass i köket men den byggdes aldrig. Sedan finns det en brandstege utanför vardagsrummet och huset har ett plåttak.

Själva huset är som sagt från 1910-talet men vår lägenhet, som ligger högst upp i gårdshuset, tillkom alltså först på 1980-talet. Stockholms stads diarienummer för det är 1986-48-30.

Därutöver har det även byggts takterrasser i andra lägenheter i föreningen och jag ser att det finns konstruktionsritningar till det ärendet. Diarienumret för det är 2012-04404.

Om ni tror att ni kan hjälpa oss, vänligen hör av er via e-post för att lämna offert. Om ni behöver mer information om projektet, uppge gärna vad med ni behöver veta så återkommer vi så fort som möjligt.

Stort tack på förhand!
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Arkitekt

Ett företag svarade på jobbet

  • PartnerInWest Affärsmäklarna Aktiebolag

Andra som fått hjälp med arkitekt

Arkitekt
Arkitekt konsultation i Stockholm, Inom 3 månader
Vi behöver arkitekt konsultation inför ombyggnaden/ renovering i lägenheten.
Konstruktionsritningar i Stockholm
Arkitekt i Stockholm
Vi har köpt ett gulligt hus i Enskede byggt 1927. Huset renoverades på 70-talet och sedan dess har tiden stått stilla. Samtidigt som renoveringen byggdes huset även ut på bottenvåningen. Både…

Blogginlägg om arkitekt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.