Slipa ca 85 kvm ekparkettgolv i Solna

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Slipa golv i Solna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av behandling önskas?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Golvslippning:
Osmo 3188 snö.
Osmo 3041 natur.

Cirka 85 kvm ek parkett.

Start 26/2 alternativt 1/3.
Golvytan i kvm
Efterfrågad behandling
Slipning
Vilket material är det på golvet?
parkett ek
Golvslipning

5 företag svarade på jobbet

 • Nova Parkett AB
 • Sanchez Golvspecialisten AB
 • Nordlanders Trägolv
 • Parkettkontakten i Sverige
 • Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB

Andra som fått hjälp med golvslipning

Slipa ca 85 kvm ekparkettgolv i Solna
Slipa trädäck, vägg samt måla staket i Stehag (Eslöv)
Har lite blandade saker som behövs göras. * Ett trädäck ute som behöver slipas klart plus oljas (cirka 15m2). * Vid trädäcket slipa en "vägg" (45x45mm stavar, cirka 8 m2). * En grind som ska…
Golvslipning
Slipa och lacka ekparkettgolv i Sollentuna, inom 3 månader
Golvslipning och lackning av kök, vardagsrum och ett sovrum.
Golvslipning
Slipa och lacka golv i Solna
Lägenhet 78 kvm i Solna. Vi vill slipa alla rum utom badrum. Vi önskar att arbetet kan påbörjas i närtid.
Golvslipning
Slipning och oljning ca 90 kvm parkettgolv i Solna
Vi har en lamell parkettgolv ca 90 kvm i vår lägenhet i Huvudsta som vi skulle vilja renovera med golvslipning och behandling med någon ljus /naturlig variant på hårdvaxolja på. Hur mycket…
Golvslipning
Golvslipning samt listbyte i Solna
Uppdraget är följande: - parektt slipping 55 kvm - hårdvaxbehanlda med monocoat 2k oil superwhite eller Osmo (färgdesign 6229) 55 kvm - Nedmontering samt montering av 3 skjutdörrsgarderober -…
Slipa ca 85 kvm ekparkettgolv i Solna
Slipa och lacka 66 kvm parkettgolv i en lägenhet i Solna, 12-17/6
Omöblerad lägenhet med boen ekparkett mellan 12-17 juni.

Vanliga frågor och svar om golvslipning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.