Laga ett cylinderlås till en altandörr i Åtvidaberg

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Låssmed i Åtvidaberg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Varför behöver du en låssmed?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Köpte fönster och dörrar av ett företag när vi byggde vårt hus 2015. Det företaget gick i konkurs 2018 och våra fönster och altandörrar tillverkas inte längre av dåvarande leverantör.
Nu behöver vi köpa handtag till ett fönster och hjälp att laga ett cylinderlås med till en altandörr och blev då tipsade om att ta kontakt med låssmed. Vi förstår att ett hembesök förmodligen behövs för att låssmed ska kunna svara på vår fråga och vi ber därför om en offert på uppdraget.
Jag bifogar bilder på respektive fönster och altandörr. OBS, det gör inget om handtagen till fönstret måste komma i en annorlunda stil än de nuvarande.
Varför behöver du en låssmed?
Reparation av befintligt lås
Övrigt ärende
Laga ett cylinderlås till en altandörr i Åtvidaberg
Låssmed

Blogginlägg om låssmed

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.