Isolering av trähus fasad i Huddinge

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Isolering i Huddinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad ska isoleras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Trähus fasad isolering!
Vad som ska isoleras
Annat
Typ av fastighet
Villa
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Isolering av trähus fasad i Huddinge
Isolering

Från alla olika byggföretag vi har under flera årstider anlitat, Akulla bygg håller sina löften, regelbundna trevliga och vettiga diskussioner krig … Visa mer

Från alla olika byggföretag vi har under flera årstider anlitat, Akulla bygg håller sina löften, regelbundna trevliga och vettiga diskussioner krig arbetsutförandet samt tydliga mänskliga priser när man kommer till faktureringen.
Rekommenderas hårt

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Akulla bygg AB för jobbet. Akulla bygg AB har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Renohjälten VVS och Bygg AB
 • Stockholm Rotentreprenad AB
 • Firma Magnus Vestberg

Andra som fått hjälp med isolering

Isolering av trähus fasad i Huddinge
Isolering och riva vägg i Boden, inom 3 månader
Isolera glasväggar och riva väggen in i huset (mindre vägg).
Isolering av trähus fasad i Huddinge
Isolering av förråd på 9 kvm i Göteborg
Vi har flyttat och på tomten finns ett nybyggt fristående förråd som inte är isolerat.
Vi skulle vilja ha det isolerat så att vi kan förvara mer saker där, tex kläder mm.
Isolering
Hjälp med varmgrund som inte är tät åt BRF i Huddinge, inom 3 månader
I vår brf har våra fastigheter så kallade varmgrund. Den ska vara tät, enligt leverantörens produktblad, vilket den inte är nu. Det finns en öppning i grundmuren, från grunden under huset, ut…
Isolering av trähus fasad i Huddinge
Isolering av nybygge i Huddinge, inom 1 månad
Sprutisolering av lösull, glasfiber eller skum. 33 cm tak och yttervägg samt 22 i golv. Nybygge. Ca 200 kvm tak, 218 kvm golv samt vägg Vill bli kontaktad på mejl. Inom en månad ska det göras.

Vanliga frågor och svar om isolering

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om isolering

2022-11-25
Kämpar du med höga el- och värmekostnader där hemma? Då kan det vara läge att investera i något av våra energismarta renoveringsprojekt. Det är inte bara en långsiktig investering för din plånbok, du sparar också på vår miljö. Här kommer några energismarta renoveringstips som garanterat sänker dina el- och värmekostnader.
2022-10-26
Det finns några saker som är viktiga att tänka på inför den annalkande årstiden. Du kan nämligen spara mycket tid och pengar genom att vintersäkra din bostad. Svenska hus utsätts för stora påfrestningar med tanke på vårt omväxlande klimat. Här kommer några saker som du alltid bör gå igenom innan vintern anländer!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!