Flytthjälp från Bromma till Stocksund inkl. flyttstädning av 121 kvm i Danderyd

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Flytthjälp i Danderyd

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flytthjälp med flyttbil 13 juni och sedan flyttstäd (inklusive fönsterputs) 14 juni efter att lägenheten helt tömts.

Det som ska flyttas från lägenheten 1 trappa upp är ca 30 flyttlådor, 2 st 90 cm sängar, 1 st 180cm bäddmadrass, 2 soffor, 1 matbord, 1 skrivbord, 10 stolar, 1 fåtölj, 4 byråer, 1 skänk, 5 pallar, 2 sängbord.

Det ska flyttas till en villa ca 20 min bilfärd från lägenheten. Det mesta kan ställas på nedervåningen men några få saker ska ställas på villans ovanvåning.
Uppdragets startpunkt
167 33 Bromma
Uppdragets slutdestination
182 74 Stocksund
Önskat startdatum
2022-06-13
Om du även behöver flyttstäd
Ja
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
121
Flytthjälp

Bra flyttstädning och trevliga killar som gjorde flytten av bohaget. Det enda som skulle kunna förbättras avseende flytt är att de kunde plasta in visa möbler … Visa mer

Bra flyttstädning och trevliga killar som gjorde flytten av bohaget. Det enda som skulle kunna förbättras avseende flytt är att de kunde plasta in visa möbler som är ömtåliga så att risken för repor och skador minskar

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Kristians Flytt & Städ AB för jobbet. Kristians Flytt & Städ AB har utfört 110 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Vanadis Städ Service HB
 • Finemang Städ och Flytt AB
 • Norden städ & flytt AB
 • Nordexton gruppen i Stockholm AB
 • Trwill Services
 • Spodra For You AB
 • STHLM FLYTT&STÄDA
 • Vegatown Städ & Bygg

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp
Flytthjälp av möbler inom Södertälje
Flytt av en skänk/byrå Bredd 171cm Höjd 123 cm Djup 55 cm Den är gammal och tung ska flyttas från en villa utan trapp till en lägenhet 1 1/2 trappa upp Från Högloftsvägen 17 till Täppgatan…
Flytthjälp
Flytthjälp inom Danderyd, 7/12
Flytta ett bohag från Shurgard i Danderyd till en lägenhet på 77kvm i Danderyd, Inverness.
Flytthjälp
Flytthjälp inom Stockholm, 24/4
Önskar hjälp med flytt på söndag den 24 april, alternativt efter kl 17.00 måndag den 25 april. Från Hammarby Sjöstad till Vasastan i Stockholm. Cirka 10 kartonger, 10 säckar med kläder, ett…
Flytthjälp
Flytthjälp inom Djursholm, Danderyd, 10/10
Flytta från villa på 200 kvm till lägenhet i villa (nb) på 155 kvm.
Flytthjälp
Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 43 kvm i Djursholm, 2/10
Flytt från en lägenhet 1,5 rok till en annan i samma område.
Flytthjälp
Flytthjälp från Sollentuna till Ljusterö, 30/6
Två förråd på Shurgard i Sollentuna som ska tömmas samt några saker hämtas i Danderyd, bla en bäddsoffa. Cirka 6 sängar samt lampor, bord och stolar står i förråden.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om flyttjobb

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!