Hjälp med juridik i Halmstad

Hjälp med juridik i Halmstad

Min syster har varit sjuk i 10 år, varit från och till hos olika läkare då ingen har kunnat sätta en diagnos. Hon är 32 år idag. För cirka ett halvt år sedan fick hon äntligen rätt diagnos och den löd: AS Ankyloserande spondylit och Crohns i magen så två olika. Detta har det tagit 10 år och X antal läkare att få fram och hon har blivit så pass dålig att hon inte kan fungera längre. Hon har nu blivit i sista fasen av sjukdomen då den enda medicin är biologiskt läkemedel vilket har horribla biverkningar och man blir generellt dålig av den. sista 5 dagarna har hon haft en vilopuls på 144 och varit från och till på akuten för att få ner denna, (just nu är den på 95 efter 5 DYGN).

Hon har blivit så felbehandlad i alla dessa åren och idag fick hon beskedet att hon får 0 kr i månaden för hon har studerat den sista tiden. Läkarna kan inte tro sina öron. Citat av en läkare "Hur kan vi behandla någon så här på 2020 talet i Sverige?"
Hon har fått sidor på sidor av intyg hur sjuk hon är men den svenska staten beklagar bara och säger så är det du får 0.
(Min syster har självklart jobbat under denna 10 års perioden från och till, detaljer kan vi ta senare.)

Hon ligger nu nästan inför sin dödsbädd och ingen finns där och tar hand om detta ekonomiskt. Hur fan är detta möjligt? Har varit i kontakt och väntar på svar från tv4 och kalla fakta då hennes historia kommer bli väldigt uppmärksammad, men jag behöver en advokats hjälp i detta läget för att höra hur man kan trycka på ifrån den legala sidan. Jag som skriver detta är hennes bror och bor i Norge sedan 8 år tillbaka och kan bara höra detta genom gråten på telefonen.
Min far har jobbat inom sjukvården i Halland under en chefsställning där han har haft ett par 100 under sig men har blivit diagnoiserad med Afasi (tal och språks svårigheter) och kunde därför inte jobba kvar i sin position. 2 år sedan nu tror jag.

Jag behöver verkligen hjälp med detta och min syster har en sån historia att berätta och intyg på intyg i svart och vitt.
Önskat startdatum
2020-03-13
Om uppdraget kan utföras på distans
Nej

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin Advokat i Halmstad. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.

Skapa förfrågan