Näta in balkong i Norrköping

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Balkonginglasning i Norrköping

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vill ha min balkong i hyreslägenhet nätad för katt. Det får inte borras i väggar/tak, så det kommer behövas någon typ av ram/stödstruktur att fästa nätet i. Nätet behöver sättas från golv till tak längs räcket. Balkongen är 2,2m bred och 3,9m lång. Hela balkongen har tak, höjden är 2,7m. Av bredden i vardera ända är 1,07m räcke och resten fast betong. Räcket är 113cm högt, nedersta 86cm är glas. En av sektionerna i ändan som är 1,07m bred är helt glas och 1,8m hög. Balkongen är på 4. våning.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Näta in balkong i Norrköping
Balkong

Blogginlägg om balkong

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.