Målning av väggar och tak i Sundbyberg

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Målare i Sundbyberg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag har ett sovrum med mått.
Tak 2,60.
Långväggar 3,40.
Kortväggar 2,70.
En dörr, ett fönster med element under 1,40 brett.

Det som jag trodde skulle bli byta golvlister, slipa lite ojämnheter och måla om, urartade en smula pga att tapeterna släppte. Har nu tagit ner 6-8 lager gammal tapet. Tyvärr släppte färgen i taket av ångan jag använde.

Primära behov: bredspackling av väggarna och grundmålning, troligen snygga till bakom element också. Rådgivning om tak, spackla hela eller delar? Grundmålning?
Bubblare: dörrfoder, byta eller snygga till? Mindre elarbete med ett oortodoxt draget vägguttag.

Offert kan avse endast bredspackling väggar, samt spackling o målning av tak. Men jag tror det behöver ses på plats.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning av väggar och tak i Sundbyberg
Målning / Tapetsering

Mycket nöjd med allt, mycket välgjort arbete på utsatt tid. Bra pris dessutom, kan inte begära mer. Ska jag gnälla, var det en elsladd som skulle tas bort men … Visa mer

Mycket nöjd med allt, mycket välgjort arbete på utsatt tid. Bra pris dessutom, kan inte begära mer. Ska jag gnälla, var det en elsladd som skulle tas bort men missades - jag borde påmint. Men det lär jag klara själv på en kvart, så inget som påverkar mitt betyg.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Valensia Design AB för jobbet. Valensia Design AB har utfört 39 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
 • Sundbybergs Bygg&Renovering AB
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Täby Råd & Bygg AB
 • Future Allservice
 • Punto Edil AB
 • NE Plattsättning och Måleri AB
 • SM hus AB
 • Lhanda Renovering
 • Azmar

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Måla om ett hus på 200 kvm invändigt i Stockholm
Vi behöver hjälp med att måla inomhus hela huset som är på över 200 m2.
Målning av väggar och tak i Sundbyberg
Måla om väggar i vardagsrum och kök i Sundbyberg
Väggar i vardagsrum och kök behöver målas om. Har bilder på hur väggarna ser ut idag. Önskar få en offert omgående på vad det kommer att kosta att måla om dessa väggar. I nuläget är har…
Målning / Tapetsering
Måla om taket I vardagsrummet i Sundbyberg
Hej jag bor på en 24 kvm bostadsrätt. Jag vill måla om taket I vardagsrummet.
Målning av väggar och tak i Sundbyberg
Fasadmålning av ett hus i Sundbyberg
Utomhusmålning av villa.
Målning / Tapetsering
Målning av en lägenhet i Göteborg
Målning av vår bostadsrätts gästlägenhet. Mkt stora fönster. Uppskattad yta att måla cirka 30 kvm plus ev. takmålning. Uppskattad storlek av gästlägenheten är 30-35 kvm. Flexibelt…
Målning av väggar och tak i Sundbyberg
Målning av vardagsrum och matdel i Sundbyberg, inom 3 månader
Vardagsrum och liten matdel ska målas innan inflytt. Ytan är uppskattningsvis 50 kvm. Väggar och snickerier ska målas. Vi tar gärna en offert med och utan takmålning.Vi vill använda färg…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.