Sätta upp solceller i Falun

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Solpaneler i Falun

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle vilja sätta upp solceller på mitt tak men förstår att jag måste göra något åt taket först. Taket är fint och utan problem så här långt men jag vet att det här borde göras något åt det innan man sätter upp nya solceller. Nu har jag jättefint lertegel på taket som jag vill bevara, har dessutom många i reserv i källaren. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta och sedan sätta upp solceller på taket? Vad skulle ett sådant arbete kosta.
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Solpaneler

5 företag svarade på jobbet

  • TE Bygg & Plåt AB
  • AH montage AB
  • EnergiSmeden AB
  • Elinstallationer i dalarna AB
  • Go Veteran Dalarna

Andra som fått hjälp med solpaneler

Solpaneler
Installation av solceller på villatak i Norrtälje
Anbudsinbjudan - Installation av solceller på villatak. Solsam, ett ledande företag inom solenergi, söker underentreprenörer för att utföra installation av solceller på villatak. Vi…
Solpaneler
Installera solceller på villatak i Varberg
Söderläge betongpannor ej brant tak.

Blogginlägg om solpaneler

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.