Renovering av badrum på 3,5 kvm i Partille

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Badrumsrenovering i Partille

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Totalrenovering av övervåningens badrum om ca 3 kvm. Parhus om 2 våningar. Trästomme. På vinden är golvet öppet med mineralull. Hus byggt 1999.

Vi behåller befintlig planlösning men bygger in toaletten till vägghängd från golvstående. Litet fönster ska bytas. Kakelsättning på vägg. Klinker på golv. Elektrisk golvvärme installeras. Dold rördragning i vägg/tak. Spottar i tak. Slätt tak.
Våtrumsintyg och certifikat och licenser är obligatoriskt. Säker vatten ska följas.

Vi har en ordentlig beskrivning på vad vi vill låta utföra. Kontakta mig för att erhålla denna.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
3,5
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Badrum / Våtrum

5 företag svarade på jobbet

 • Blue Wave Bygg & Fastighet Sverige AB
 • Götaland Byggtjänster HB
 • Bygglösningar Norden AB
 • Amhult Bygg & Kakel AB
 • LYA BYGG SERVICE

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Badrum / Våtrum
Renovering av badrum på 11,25 kvm i Partille, inom 3 månader
Totalrenovering av badrum på 11,25 m2. Rivning av kakel och badrumsmatta (badrum är från 80-talet). Installering/bygg: ventilation, kakel på vägg och golv, elburen golvvärme, dusch, dubbla…
Renovering av badrum på 3,5 kvm i Partille
Renovering av två badrum i Partille, inom 3 månader
Det handlar om två badrumor, en badrum på med toa, tvättställ och dusch och det andra badrum är med toa, tvättställ, utan dusch och tvättmaskin med skåpar på en sida av badrummet. Båda…
Badrum / Våtrum
Renovering av badrum på 8 kvm i Partille, Partille/Öjersjö
Komplett renovering av badrum (dusch, handfat, WC, kakling) samt kontroll av rördragning i gäststuga. Möjlighet till ytterligare renovering av två badrum i huvudbyggnad om ömsesidigt…
Renovering av badrum på 3,5 kvm i Partille
Renovering av badrum på 3,5 kvm i Uddevalla
Vill sätta in kakel och klinkers i badrummet i källarvåningen. Det blir ny inredning med toalett, handfat och dusch/dusvägg.
Badrum / Våtrum
Renovering av badrum i Lund
Litet badrum (wc, handfat, dusch). Riva en befintlig reglad vägg, bygga ny för att utöka rummets storlek. Riva ut befintlig plastmatta som täcker hela badrummet. Återställa med klinkergolv samt…
Renovering av badrum på 3,5 kvm i Partille
Renovering av badrum på 7,2 kvm i Partille
vi ska börja kika efter en duktig hantverkare för att renovera vårt badrum. Gärna någon som har lite smak för det och kan även ge förslag när det gäller design, planering och inredning.…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om badrumsjobb

2022-12-14
Har du också tröttnat på fullbokade tvättstugor och att din tid kretsar kring just tvättid, istället för tvärtom? För många av oss som bor i lägenhet är detta en evig kamp. Men, i de flesta fall finns det faktiskt en lösning på problemet. Här går vi igenom allt du behöver veta för att installera en tvättmaskin hemma!
2021-12-06
Rotavdrag är en skattereduktion som du kan få när du anlitar en hantverkare för ett arbete i hemmet. Om du känner dig osäker på om du har rätt till avdraget eller vilka tjänster som ingår har du kommit helt rätt. Här har vi samlat vanliga frågor och svar om rot!
2021-11-01
Vid en badrumsrenovering är det viktigt att arbetet utförs av en behörig byggfirma. Byggfirman ska ha rätt utbildning och helst följa branschreglerna som är utfärdade av BKR eller GVK. Här kan du läsa mer om organisationerna och varför de är så viktiga.