Bygga carport över en husbil i Västerås

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Nybyggnation i Västerås

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av nybygge
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Carport över en husbil, bygglov finns på 35 kvadrat.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Nybyggnation

Trevligt bemötande från första kontakt , prisvärda och gjorde ett väldigt bra jobb. Kunniga snickare , ett extra + till Stefan och Johan som byggde carporten … Visa mer

Trevligt bemötande från första kontakt , prisvärda och gjorde ett väldigt bra jobb. Kunniga snickare , ett extra + till Stefan och Johan som byggde carporten på 35 kvadrat i ur och skur på 7 dagar

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Warpmans Bygg & Anpassning AB för jobbet. Warpmans Bygg & Anpassning AB har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Husbonden AB

Andra som fått hjälp med nybyggnation

Bygga carport över en husbil i Västerås
Total entreprenad av en nybyggnation i Västerås
Total entreprenad av en nybyggnation, Villa om 185 KVM plus BIA 61KVM i Västerås. Bygglov klart.
Nybyggnation
Tillbyggnad och renovering av ett hus i Kungsbacka, inom 6 månader
Entre och entredörr ska förskjutas. Innebär lite rivning, betong under nytt golv, ny värmeslinga, klinkers, tak, dörr. Det är fas 1. När fas 1 är klar kommer fas 2. Då ska en trappa byggas…
Nybyggnation
Bygga ett nytt hus i Västerås, inom 3 månader
Ska riva vårt befintliga hus och bygga ett nytt arkitektritat hus, ritat av Anders Holmberg med en 85 kvm boa och 61 kvm bia och söker nu intresserade entrenprenörer som vill räkna på det här…
Bygga carport över en husbil i Västerås
Bygg av rum inomhus i Västerås, Inom 3 månader
Vi vill bygga till ett mindre rum inuti i ett av våra större rum. Det nya rummet ska ligga i ett hörn, och vi behöver därför bygga till två väggar som möts i det äldre rummets mitt. Vi…
Nybyggnation
Nybyggnation till tillbyggnad i Västerås
Utbyggnad 35 kvm, sadeltak att ansluta till bef hus. Gjutning av platta görs av annan entreprenör. Stomme, tak, isolering och gipsning inomhus. Montering glaspartier och altandörr. Innerväggar…
Bygga carport över en husbil i Västerås
Nybyggnation av farstubro till fritidsfastighet i Enköping, inom 1 månad
Vill ha hjälp med att bygga en farstubro till vår fritidsfastighet i Enköping. Belägen 23 km NV om Enköping. Material, byggbeskrivning och utseende beskrivs i bifogade länk från Svenskt Trä.…

Vanliga frågor och svar om nybyggnation

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om nybyggnation

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!