Totalentreprenad till byggnad och renovering i Örebro

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin Totalentreprenad i Örebro

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
-Murverk av den nya delen, inkluderat material (Murning av nya utbyggnad, Ytong).
- Köp takstol och installation av takstol.
- Byt ut och lägg nya takpannor på hela taket, eventuellt också papp, läkt och råspont (Vi köper takpannor).
- Bygg in den nya entrédörren, (vi köper dörren).
- Putsa hela huset vitt.
- Köp nya fönster och bakdörr och installera alla befintliga och nya fönster.
- Slipa den gamla betongtrappan till samma nivå som väggen.
- Fixa tegelväggen så att den har en "inomhusvägg" på insidan av den nya delen av huset

OBS vi vill börja med att sätta upp väggarna och taket innan vintern!
Vad som ska genomföras
Tillbyggnad
Renovering
Om bygglov finns
Ja
Totalentreprenad

3 företag svarade på jobbet

 • Sun Global Installations
 • Svealands Bygg & Entreprenad AB
 • BroWest Bygg & Inredning AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Totalentreprenad till renovering i Örebro
Renovera källare, oinredd med låg takhöjd i nuläget. Vill ha en byggare som kan samordna allt för att få det från oinrett och ej uppvärmt till redo att möblera. Ingår: bilning och gjutning…
Totalentreprenad
Renovering av ovanvåning i Burlöv
Vår ovanvåning ska renoveras. Renoveringen innebär: - Flytt av väggar för att göra tre sovrum till fem - Installation av två takfönster (inkl. håltagning) - Slipning och behandling av golv -…
Totalentreprenad
Renovering av en lägenhet i Örebro, tidigast 8/4
Jag vill hitta något som kunde renovera lägenheten i April (tidigast 8/4) och den borde vara färdig första veckan i maj. Riva ut gamla tapeter, slipning, spackling och måla eller tapetsera…
Totalentreprenad till byggnad och renovering i Örebro
Renovering av altan i Västerås
Byte altan tak uppriktning del av altan målning av altan taks reglar.
Totalentreprenad
Bygga ca 10-20 kvm rum i rum i Örebro
Bygga rum i rum, musikproduktion, ljudisolerat. Elektriker kan behövas. Ca 10-20 kvm.
Totalentreprenad till byggnad och renovering i Örebro
Totalentreprenad till renovering i Örebro, Inom 3 månader
Inredning av övervåning Älsbyhus Åse 1,5 plan, 107+56 m2. Specifikation enligt nedan. • Hanbjälklag 500 mm isolering, plastfolie, 28x70 glespanel. • Snedtak 45 mm luftspalt, 300 mm…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!