Renovering av badrum på ca 11 kvm i Lund

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering i Lund!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Badrum från 2006 är i behov av renovering och vi söker nu rätt firma (renoveringsstart, tid, kvalitet och pris). Övrig info:

- Dimension av badrum cirka 1.4 x 3.2 x 2.4m
- Ingen utanpåliggande el
- Så lite utanpåliggande vattenrör som det går/som man får
- Klinkerplattor 10x10cm
- Kakelplattor ca 20x60cm
- Förskjuten skarv på kakelplattor
- Kan vara gjutjärnsbrunn, ej fått det bekräftat av bostadsrättsföreningen
- Brunntyp ej bestämd. Får diskuteras ”standard”, tile insert eller unidrain
- Rak duschvägg. Cirka 80x200m.
- 3-4 spottar i tak
- Dörr ska ej bytas

Bifogar skisser (obs inte skalenlig) och lite övrig information.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Renovering av badrum på ca 11 kvm i Lund
Badrum / Våtrum

3 företag svarade på jobbet

 • Foxor AB
 • G Entreprenad AB
 • Proffsbygg i Vellinge

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Badrum / Våtrum

Renovering av badrum i Lund

Montera nytt tvättställ/tvättstälsskåp samt spegelskåp i ett litet badrum.
Badrum / Våtrum

Bygga nytt badrum i Lund, inom 3 månader

Vill bygga nytt badrum (i garderob rummet).
Badrum / Våtrum

Göra ett nytt badrum i Lund, inom 3 månader

Planerar att göra ett nytt badrum med dusch på vår ovanvåning (cirka 3 kvm med snedvägg). Vatten och avlopp är uppdraget/framdraget till badrummet och väggarna är reglade. Inget annat arbete…
Renovering av badrum på ca 11 kvm i Lund

Renovering av badrum på 8 kvm i Kristianstad

40 år gammalt badrum behöver nytt golv och nya väggar. Diskuterar gärna materialval för en så ekonomisk renovering som möjligt. Jag letar själv upp kommod och badrumsskåp (vägg) samt…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum i Uppsala

Jag vill renovera mitt gamla badrum och jag vill sätta kakel i hela badrummet, golvet och väggarna med ändring av placeringen av duschkranen och vattenavloppet.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 3 kvm i Lund, inom 3 månader

Badrummet är cirka 3 kvm. Halva badrummets väggar är kaklat från golv till tak, den andra till brösthöjd. Golvet har klinker. Duschhörna, toalettstol och handfat/kran skall bytas. Golvet skall…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.