Montera bleckplåt på husfasad samt montera murbeslag med svart plåt i Trångsund

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Plåt i Huddinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver hjälp med 2 st plåtjobb:
1. Montering av bleckplåt på husfasad, cirka 7-8 meter. Plåten skall skydda en markisolering. Idag finns ett platsbleck som skydd, som "vittrat sönder".
2. Montering av murbeslag, med svart plåt i samma svarta nyans som carport taket. Muren behöver lagas lite på toppen sedan montering av murbeslag cirka 5 m.
Montera bleckplåt på husfasad samt montera murbeslag med svart plåt i Trångsund
Plåt

RL Tak har gjort ett kanonjobb hos oss. Bra kvalitet, trevligt bemötande till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom gjorde de lite extra jobb utan att ta extra … Visa mer

RL Tak har gjort ett kanonjobb hos oss. Bra kvalitet, trevligt bemötande till ett konkurrenskraftigt pris. Dessutom gjorde de lite extra jobb utan att ta extra betalt, med andra ord extremt bra kundvård :)

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde RL Tak & Bygg AB för jobbet. RL Tak & Bygg AB har utfört 9 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • C.O. Takplåtslageri och Energitak
  • Jema Plåt Kommanditbolag

Andra som fått hjälp med plåt

Plåt
Sätta plåt runt skorsten med fot och takränna i Huddinge
Sätta plåt runt skorsten med fot och takränna.
Plåt
Byta läckande hängrännor och montera enkelt entrétak i Huddinge, inom 3 månader
Byte av läckande hängrännor i kolonistuga samt montering av enkelt entrétak.
Plåt
Byte av 6 st stuprör i Huddinge, inom 3 månader
Byte av 6st stuprör på suterängshus. (Övre del av stuprör går bakom fjällpanel).
Montera bleckplåt på husfasad samt montera murbeslag med svart plåt i Trångsund
Målning av två kupor, plåt i Hässelby. Ej rost
Målning av två takkupor utifrån denna vecka Målning inifrån klart, jag är 74 år och vill ogärna gå upp på plan 3. Stegar finns, allt är förberett. Framsidans två kupor är klara. Vill…
Montera bleckplåt på husfasad samt montera murbeslag med svart plåt i Trångsund
Byte av plåtprofiler på garagetak i Helsingborg
Byte av plåtprofiler på garagetak. Takets storlek c:a 6,7 x 4,2 meter.

Vanliga frågor och svar om plåt

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om plåt

2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.