Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Elektriker.

Du kan också få hjälp med Elektriker i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du elektriker?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har ett proppskåp och mätare i min väldigt lilla hall som försvårar min möjlighet för klädhängare. Jag vill undersöka möjligheten att ha proppskåp och mäter högre upp på väggen och vågrätt (nu tar den 90 cm plats i lodrät riktning) och prisförslag på detta.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm
Elektriker

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Norrorts El och bygg AB för jobbet. Norrorts El och bygg AB har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • Svenska Eljouren & Rörjour 24/7
 • Skyllberg EL AB
 • Den Gode Herden Elservice
 • Birka EL & Bygg AB

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Elektriker i Bagarmossen

Dragning av tre ledare från proppskåp i källare till kök på våning 1. - Start omgående fördras - Önskar prisuppskattning - Svarar endast på servicefinder Ref. bild 1, kök 1a våningen: Ett…
Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Byta lampor i en lägenheten i Stockholm

Skulle vilja byta de befintliga vägg- och taklampor i lägenheten, 3 styck vägglampor och 2 styck taklampor. De är monterade på eluttagen.
Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Inkoppling av tvättmaskin i Strängnäs

Har köpt ett tvättmaskin som jag behöver hjälp att koppla.
Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Byte av 2 elkontakter i Stockholm

Hej!
Bor i en bostadsrätt på Södermalm.
Behöver ha 2 elkontakter utbytta.
En i hallen och en dimmer i köket.
Elektriker

Montera plafond i Stockholm

Ta ner befintlig lampa och sätt upp ny plafond
Flytta ett proppskåp och mätare i Stockholm

Changing switches and plug in Stockholm

I need help with changing switches and plug.

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.