Ommålning av väggar i Tyresö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Tyresö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vill ha hjälp att måla om väggar i hall samt vardagsrum där det i dagsläget är tapetserat. Hallen är öppen över två plan, nedervåningens golvyta är 10m2 och övervåningens 4m2. Vardagsrummets golvyta är 24,5 m2. Önskar få hjälp med jobbet runt den 6/4.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Ommålning av väggar i Tyresö
Målning / Tapetsering

Trevliga, effektiva och bra resultat. Rekommenderar varmt!

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Rent A Helper Nordic AB för jobbet. Rent A Helper Nordic AB har utfört 64 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • Valensia Design AB
  • Everservice AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering

Målning av vardagsrum i Stockholm

Vitmålade vardagsrum inklusive två fönsterkarmar och en dörrkarm, skulle behöva fräschas till och målas med nytt vitt. Jag har aldrig anlitat målare förut och undrar vad det kostar? Rummet…
Målning / Tapetsering

Målning och spackling av tre väggar och socklar i sovrum i Tyresö

Måla 2 st väggar mått 4,60 x 2,35. En vägg mått 3,20 x 2,35 (fönster i mitten). Sitter tapet på väggarna nu, inte trasiga. Socklar runt om rummet. Spackla igen 8 mindre hål.
Ommålning av väggar i Tyresö

Renovera väggar i lägenhet i Tyresö

Riva gammal tapet, spackla och måla om alla väggar vita, ca 70kvm vägg totalt.
Ommålning av väggar i Tyresö

Fasadmålning av ett hus i Tyresö

Söker målare/hantverkare som denna vecka, helst med start i morgon tisdag kan bättringsmåla lasyr i sprickorna på min fasad, ca 50-60 kvm två meter upp till fem meter. Målning som sagt…
Ommålning av väggar i Tyresö

Målning och bredspackling av väggar i Malmö

Det är väggar i ett vardagsrum som behöver bredspacklas och målas. Väggytan är totalt c:a 50 kvm.
Målning / Tapetsering

Fasadmålning av ett hus i Tyresö

Fasadmålning trä 1,5 plans parhus plus fönsterkarmar 10st fönster.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.