Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Göra om en 1,5 på 41kvm till en 2a!
Jag vill göra om lägenheten till en tvåa eftersom potentialen finns. Väggarna som finns idag behöver rivas för att göra nya med justeringar. Industrivägg som dörr samt flytta på kyl/frys. När man ändå renoverar vill jag även slipa och vitpigmentera golvet.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Snickeri

Eftersom de är så duktiga har jag anlitat dem extra för saker jag inte ens hade tänkt att göra hemma. Bra pris, snabba, tillgängliga och trevliga!

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Odentor Bygg & Fastigheter AB för jobbet. Odentor Bygg & Fastigheter AB har utfört 25 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
 • One Punch AB
 • P. G. ERIKSSON MÅLERI
 • HADAGAR AB
 • Emkjell Tak & Byggnads AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Regelförstärkning och montering av skärmtaket eller pergolux i Stockholm, inom 3 månader
Har köpt ett skärmtak/pergolux (se nedan) som skall väggmonteras och två stolpar på befintlig altan. Jag behöver hjälp med regelförstärkning och ev. montering av skärmtaket/pergolux…
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Renovera och måla en salong i Stockholm
Behöver hjälp att renovera en salong.
36 kvm nu i oktober samt måla.
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Montera och måla in en bokhylla samt bygga in en garderob i Stockholm
Bokhylla: Vi vill montera en bokhylla om ca 230cm lång/bred, 20cm djup och ca 300cm hög. Vi vill ha 8 hyllplan med 4x8 klaffar under hyllorna. Vi kommer ha allt material på plats inkl färg.…
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Söker en handyman för diverse saker till mitt företag i Stockholm
Driver ett litet företag och önskar diverse hjälp. Listat våra behov nedan: - Borra upp gardinskena - Borra upp två lampor i taket - Borra upp 3-4 tavlor - Borra för att sätta upp whiteboard…
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Sänka och isolera tak, köksinstallation i Stockholm
Vi skulle vilja isolera och sänka tak i källaren. Det handlar om ca 20m2. Utöver det vill vi installera ett kök i källaren. Planritningen är klar och vi kan visa hur den kommer att se ut. Vi…
Snickeri
Byte av trätrall på två st balkonger på Lidingö, inom 3 månader
Byte av trätrall på två st balkonger. Balkongerna är 15-20 m långa och ca 1 meter breda. Trallen bör snickras i delar, troligtvis bäst i snickeri och sedan läggas på plats.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!