Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Snickare.

Du kan också få hjälp med Snickare i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Göra om en 1,5 på 41kvm till en 2a!
Jag vill göra om lägenheten till en tvåa eftersom potentialen finns. Väggarna som finns idag behöver rivas för att göra nya med justeringar. Industrivägg som dörr samt flytta på kyl/frys. När man ändå renoverar vill jag även slipa och vitpigmentera golvet.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm
Snickeri

Eftersom de är så duktiga har jag anlitat dem extra för saker jag inte ens hade tänkt att göra hemma. Bra pris, snabba, tillgängliga och trevliga!

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Odentor Bygg & Fastigheter AB för jobbet. Odentor Bygg & Fastigheter AB har utfört 27 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • P. G. ERIKSSON MÅLERI
 • One Punch AB
 • Emkjell Tak & Byggnads AB
 • HADAGAR AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Stänga meningslösa utrymmen under trappan i Stockholm

Vår BRf's fastighet har fyra trapphus inomhus där våningen längst ner (källarplan) har meningslösa utrymmen under trapp där uteliggare ibland får för sig att sova om dom tagit sig in i…
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Bygge av altan/trädäck 15 kvm i Stockholm

Bygge av trädäck ca 15 kvm inkl. materiel. Det finns en gammal stenterass och därmed en bra grund att bygga på. Dock skulle vi vilja göra det nya trädäcket större än det gamla och därför…
Snickeri

Såga upp väggen och montera en ny altandörr i Sollefteå, inom 3 månader

Behöver hjälp att såga upp väggen och montera en ny altandörr på en timrad stuga i Lökom.
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Bygga två väggar i Stockholm, inom 6 månader

Behöver bygga två väggar i lägenhet från början av 1900-talet. Det är väldigt högt i tak. Sen behöver jag öppna två dörrhål som funnits där sen tidigare. Jag kan skicka bilder vid behov.
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Regelförstärkning och montering av skärmtaket eller pergolux i Stockholm, inom 3 månader

Har köpt ett skärmtak/pergolux (se nedan) som skall väggmonteras och två stolpar på befintlig altan. Jag behöver hjälp med regelförstärkning och ev. montering av skärmtaket/pergolux…
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm

Renovera framsida uteplats i Stockholm

Fixa till uteplasten på våran framsida. Den är cirka 7m² stor. Det ska läggas mark duk och grusas, sen kanske man måste få formen kvadratisk. Den är inte det nu. Sen ska det på nya plankor…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.