Putsning av 21 st fönster och en balkongdörr i Karlskrona

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Fönsterputs i Karlskrona

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Putsning och tvättning av samtliga ovan beskrivna fönster enbart på utsidan i en villa.
Fönster på första våningen (stege kan behövas).
Alla fönster har avtagbara spröjs.
Hur många fönster ska putsas?
15 st normalstora rutor, 6 st lite större rutor, 1 balkongdörr alla med avtagbara spröjs.Endast utsidan balkongdörr
Fönsterputs

Eftersom man inte kan ange fler än en anledning till betyget vill vi tillägga följande
Bra utfört arbete till ett bra pris av en trevlig person. Kan varmt … Visa mer

Eftersom man inte kan ange fler än en anledning till betyget vill vi tillägga följande
Bra utfört arbete till ett bra pris av en trevlig person. Kan varmt rekommenderas

SanMel städservice & utbildningar fick jobbet!

Konsumenten valde SanMel städservice & utbildningar för jobbet. SanMel städservice & utbildningar har utfört 22 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Andra som fått hjälp med fönsterputs

Fönsterputs
Fönsterputsning av 37st fönster i Habo
Putsa alla fönster invändigt och utvändigt inklusive uterum.
Putsning av 21 st fönster och en balkongdörr i Karlskrona
Fönsterputsning av ca 32 st fönster i Malmö
Bor i lägenhet i Malmö i stan på 1 vån och har 32 fönster som behöver en rejäl putsning utvändigt.....och som bilden visar ser mina fönster ut såhär med 2 lite större avlånga/smala…

Vanliga frågor och svar om fönsterputs

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om fönsterputs

2019-04-16
Nu är det dags att ta in våren hemma! Här är våra 5 bästa och enklaste tips på hur du välkomnar den nya, härliga årstiden i ditt hem.
2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2019-12-12
Julen närmar sig med stormsteg – kanske har du fullt upp på jobbet innan en skön ledighet väntar. Samtidigt ska du hinna med allt som behövs för att få den där perfekta julen som de flesta önskar sig. Klappar ska slås in, maten ska inhandlas, granen ska kläs och det ska pyntas i hemmets alla vrår. Kommer du hinna med storstädningen? Lugn, vi guidar dig till ett julfint hem.