Slipa och lacka golv i Hägersten

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Golvslipning i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av behandling önskas?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Slipa ekgolv i kök (cirka 7kvm) plus montera 2st golvlister samt slipa ekparkett i sovrum (14kvm). Golven behöver även lackas. Lack är inköpt. Behöver utföras v.31. Ej rot.
Golvytan i kvm
Efterfrågad behandling
Lackering
Slipning
Vilket material är det på golvet?
Ek
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Golvslipning

Både prisvärt och super fina golv. Man kan lämna nyckeln till dem och känna sig trygg:)

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde JOHAMAR BYGG AB för jobbet. JOHAMAR BYGG AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Firma Joni Miettinen

Andra som fått hjälp med golvslipning

Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipa och lacka 40 kvm parkettgolv i Stockholm
Har en vindvåning där jag skulle vilja slipa och hårdlacka golvet. Lägenheten är på 59 kvm och golvet som behöver slipas är 40 kvm. Det är parkett, men inte fiskben. Lägenheten kommer vara…
Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipa och behandla 45 kvm parkettgolv i Uppsala
Önskar slipa, pigmentera och behandla parkettgolv. Förslagsvis hårdvaxolja. Ca 45 kvm golv. Hur många dagar skulle detta ta? Vi får nycklarna till gällande lägenhet 24/11 och önskar göra…
Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipning av ekparkett och behandling med hårdvaxolja på ca 30 kvm i Stockholm
Slipning av ekparkett och behandling med hårdvaxolja på ca 30 kvadratmeter.
Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipa och lasera ca 50 kvm ekparkettgolv i Eskilstuna
Har en lägenhet med cirka 50 kvm ekparkett som jag skulle vilja slipa och lasera till en ljusare nyans. Likt bifogade bilder.
Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipa och lackera 46 kvm furugolv i Stockholm
Jag har ett furugolv om 46kvm som behöver slipas och lackeras. Det är ett mellanrum mellan plankorna där det finns fog som även behöver bytas ut.
Slipa och lacka golv i Hägersten
Slipa ca 35 kvm parkettgolv i Stockholm
Golv behövs slipas och lackas i vardagsrummet och nytt golv behövs i kök. Vardagsrummet cirka 25 m2 och kök cirka 10 m2.

Vanliga frågor och svar om golvslipning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om golvslipning

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-09-16
Börjar ditt golv där hemma kännas slitet och nedgånget? Har du fått nog av fula repor och hack i parketten? Eller har du helt enkelt bara tröttnat på ditt gamla golv? Oavsett anledning, finns det två alternativ som du alltid bör ställa mot varandra – slipa eller lägga nytt!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.