Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Badrumsrenovering i Helsingborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Fastigheten är en enplansvilla med vattenburen golvvärme byggd 1967.
* Vi vill göra vid taket med spotlights (LED med dimmer), montera en PAX-fläkt och täcka över ett fönster.
* Nytt kakel och klinker på golv och väggar.
* Ny duschvägg + flytta avloppet då det stått ett badkar där tidigare, en ny dusch och en handduks hängare utan el.
* Flytta tillbaka toalettstolen till ursprungsplatsen.
* Ta bort det gamla skåpet med speglar och klacken nertill.
* Nytt tvättställ med ett badrumsskåp upptill med dörrar som har speglar på båda sidor och ett el-uttag. Vi har jordfelsbrytare.
Vad som ska göras
Renovering av gammalt badrum
Badrummets storlek i kvm
Ca 6 kvadratmeter
Om material/inventarier är inköpta
Nej
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg
Badrum / Våtrum

En lösningsorienterad hantverkare som jag verkligen kan rekommendera

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde MickeD's kakel o Bygg för jobbet. MickeD's kakel o Bygg har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • RGM-T bygg & renovering AB
 • P&A Bygg och Trädgårdsanläggning AB
 • KVG Kakel & Klinker AB
 • S-bygg Entreprenad i Hbg AB
 • HEL Bygg & Vvs AB
 • Bygglösningar Norden AB
 • Skånska Bad AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg
Totalrenovering av toalett samt duschrum i Stockholm
Jag bor i en liten etta på 34 kvm i en byggnad från tidigt 1900-tal. Toalett och duschrum är idag två olika rum i angränsning till varandra, tillsammans ca 3 kvm. Jag vill ta bort väggen mellan…
Badrum / Våtrum
Renovering av badrum i Helsingborg
Renovering av badrum.
Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg
Totalrenovering eller ombyggnad av tvättstuga i Helsingborg
Totalrenovering/ombyggnad av tvättstuga.
Cirka 5m2.
Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg
Renovering av tvättstuga i källare i Helsingborg
Gammal tvättstuga i källare som vi önskar göra om till tvättstuga med badkar. Önskar offert både på lösning med kakel och ett billigare alternativ (våtrumsfärg/tapet). I rummet finns det…
Badrum / Våtrum
Renovering av badrum på 2 kvm i Nybro, inom 6 månader
Renovera ett litet badrum på ca 2 kvadrat i en bostadsrätt. Det sitter just nu en våttapet som har släppt längst ner. Just nu är det en kant på golvet vid duschen. Funderar på att ta bort den…
Renovering av badrum på ca 6 kvm i Helsingborg
Renovering av badrum i Helsingborg
Montera kommod, blandare d.v.s. och nedmontera den gamla. Samt montera ned två stycken handduschar och montera ny duschslang/duschmunstycke i vanlig dusch.

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om badrumsjobb

2022-12-14
Har du också tröttnat på fullbokade tvättstugor och att din tid kretsar kring just tvättid, istället för tvärtom? För många av oss som bor i lägenhet är detta en evig kamp. Men, i de flesta fall finns det faktiskt en lösning på problemet. Här går vi igenom allt du behöver veta för att installera en tvättmaskin hemma!
2021-12-06
Rotavdrag är en skattereduktion som du kan få när du anlitar en hantverkare för ett arbete i hemmet. Om du känner dig osäker på om du har rätt till avdraget eller vilka tjänster som ingår har du kommit helt rätt. Här har vi samlat vanliga frågor och svar om rot!
2021-11-01
Vid en badrumsrenovering är det viktigt att arbetet utförs av en behörig byggfirma. Byggfirman ska ha rätt utbildning och helst följa branschreglerna som är utfärdade av BKR eller GVK. Här kan du läsa mer om organisationerna och varför de är så viktiga.