Markarbete inför växthusbygge och trädäck i Ekerö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin trädgård/markarbete

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi behöver hjälp med att gräva grund till ett växthus på 14,1m2 . (Willab garden Euroserre maxi4). Det ska förberedas med golv och sockel, så att vi bara kan sätta upp väggar och tak själva. (ingen mur, utan bara en aluminiumsockel som gjuts fast med sex "spjut"). Golvet i växthuset ska bestå av gårdsgrus. Marken där växthuset ska stå består idag av en hyfsat plan gräsmatta. Vi vill också ha hjälp med att bygga ett trädäck på ca 21m2. Trädäcket ska vara en rak fyrkant ut ifrån ena husgaveln. Huset har en låg sockel så trädäcket kommer att ligga direkt på marken, som idag är en plan gräsmatta.
Storlek på markytan
14m2 + 21m2
Markarbete

Blogginlägg om markarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.