Flyttstädning av lägenhet på 44 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Flyttstädning.

Du kan också få hjälp med Flyttstädning i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ska hyra ut lägenhet och behöver därför en flyttstädning. Jag har städat väldigt mycket själv så allt det grova är borta. Behöver inklusive städning fönsterputs av två fönster och dess karmar, samt balkong. Jag har städat väldigt mycket själv så jag vill att man tar hänsyn till detta i offerten. Lägenheten är möblerad men jag kommer att dra ut möbler där städning behövs.
Vilket datum ska flyttstädningen ske?
2021-09-30
Yta i kvm som ska städas
44 kvm
Flyttstädning av lägenhet på 44 kvm i Stockholm
Flyttstäd

Det är en djungel där ute när det kommer till att hitta en bra firma för flyttstädning. Jag lade ner lång tid på att läsa om olika firmor och deras omdömen och … Visa mer

Det är en djungel där ute när det kommer till att hitta en bra firma för flyttstädning. Jag lade ner lång tid på att läsa om olika firmor och deras omdömen och i efterhand är jag väldigt glad att jag lade ner den extra tiden. Valde till slut Täby Råd & Bygg AB och blev supernöjd med hela processen från början till slut. Bra kommunikation både innan, under och efter slutfört arbete. Resultatet blev bättre än vad jag hade förväntat mig, de var på plats vid rätt tid och fakturan landade på det som var avtalat. Jag kommer rekommendera denna firma till närstående då de är serviceminded och man verkligen kände att de ville göra sitt bästa för att jag som kund skulle bli nöjd.

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Täby Råd & Bygg AB för jobbet. Täby Råd & Bygg AB har utfört 86 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Qleano
  • Vegatown Städ & Bygg

Andra som fått hjälp med flyttstädjobb

Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 80 kvm i Stockholm

3 rok och kök samt 2 st toaletter som använts som kontor övernattningslägenhet behöver noggrann flyttstädning. Del av en villa.
Flyttstädning av lägenhet på 44 kvm i Stockholm

Flyttstädning av lägenhet på 40 kvm i Stockholm

Läs vänligen hela. Min mammas lägenhet behöver flyttstädas. Den är på 44 kvadratmeter med kök och badrum/dusch. Lägenheten saknar el och belysning men uttag finns i korridoren utanför så…
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenhet på 56 kvm i Malmö, 30/10

Önskar total flyttstädning i vår lägenhet! Önskar offert endast via email!
Flyttstäd

Flyttstädning av lägenheter på totalt 114 kvm i Stockholm

I behov av flyttstäd för 2 lägenheter.
Flyttstädning av lägenhet på 44 kvm i Stockholm

Flyttstädning av villa på totalt 190 kvm i Stockholm, 13/1 2024

Vi skall sälja ett hus och kommer att ha visningar den 14 och 15 januari. Vi önskar därför städning och fönsterputsning lördagen den 13 januari.
Flyttstäd

Flyttstädning av 87 kvm i Stockholm, 29/11

Flyttstädning med garanti.

Vanliga frågor och svar om flyttstädjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.