Arkitekt för bygglovsritning i Lund

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Arkitekter i Lund

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi behöver göra ett kallförråd till ett sovrum och sätta in glasdörr och fönster i fasad. Bygglovsritning behövs för detta.

Vi vill även sätta upp en vägg i tvättrummet och placera ytterligare fönster i fasaden i anslutning till detta nya rummet, ritning samt bygglovsritning behövs.

Sist, behöver vi hjälp att resonera om vi bör sätta ytterligare en vägg i vardagsrummet för att skapa nytt sovrum/kontor men behöver då flytta befintlig kamin, eller om annan lösning finns.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Arkitekt för bygglovsritning i Lund
Arkitekt

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde TCL Engineering för jobbet. TCL Engineering har utfört 2 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • ineo AB
  • PartnerInWest Affärsmäklarna Aktiebolag

Andra som fått hjälp med arkitekt

Arkitekt
Arkitekt för nybyggnation, ombyggnation samt ändring av planlösning av ett hus i Tyresö
Nybyggnation, ombyggnation samt ändring av planlösning av ett hus, både framtagning av ritningar för att ansöka om bygglov hos kommunen samt konstruktionsunderlag.
Arkitekt för bygglovsritning i Lund
Väggutredning i Sollentuna
Väggutredning Sollentuna.

Blogginlägg om arkitekt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.