Dränering i Enskede

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin trädgård/dränering

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Dränering 10,5 lpm.
Lerjord ovan berg. Hela ena kortsidan samt delar av långsidan behöver ett nytt fuktskydd. Gräva upp ca 14x2 m för dräneringsrör och återfylla med makadam. Gräva stenkista med sandfång.
Ange marktyp på grävområdet
Mestadels lerjord
Önskad projektstart
Inom 1 vecka
Dränering

Vi är väldigt nöjda med både David och kvaliteten på hans arbete. Huset är torrt! :D Själva resultatet är jättefint och det känns jätteproffsigt utfört! David … Visa mer

Vi är väldigt nöjda med både David och kvaliteten på hans arbete. Huset är torrt! :D Själva resultatet är jättefint och det känns jätteproffsigt utfört! David är mycket trevlig och förklarar utförligt hur han tänker (varje tomt har ju olika förutsättningar så det finns inga självklara tillvägagångssätt och vi känner verkligen att David analyserade varje moment).

Det som vi är mindre nöjda med är slutfakturan som gick upp med nästan 150% från ursprunglig offert. Vi bad om några extraarbeten muntligt (dock inte i paritet med kostnaden för detta). Så jag kan rekommendera David men mitt tips är att få alla kostnader skriftligt.

Fastigheter DAKK AB fick jobbet!

Konsumenten valde Fastigheter DAKK AB för jobbet. Fastigheter DAKK AB har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Andra som fått hjälp med dränering i Stockholm

Dränering
Dränering av grund runt villa i Stockholm
Dräneringen av grund runt villa.
Dränering
Dränera hus i Stockholm
Behöver dränera huset, framsida 10 meter baksida 10 meter.
Dränering
Dränering av flerfamiljshus för BRF i Stockholm
Dränering av flerfamiljshus som tillhör bostadsrättsförening.

Blogginlägg om dränering

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.