Trädgårdsarbete i Ullared

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin trädgård/trädgårdsarbete

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle behöva uppgift om hur mycket det kan tänkas kosta att grusa en parkeringsplats (en bil) samt anlägga två grusgångar, dels från denna parkeringsplats och dels från garaget. Huset ligger cirka 20 meter från garaget och cirka 30 m från parkeringsplatsen. Gärna parkeringsplats och grusgångar med stenkant.
Vad avser uppdraget?
Övrigt
Önskat startdatum
Inom 12 månader
Trädgårdsarbete

Noggrant arbete utfört över förväntan. Vår nya parkeringsplats och grusgång ser ut precis som vi föreställt oss och smälter perfekt in med resten av tomten. … Visa mer

Noggrant arbete utfört över förväntan. Vår nya parkeringsplats och grusgång ser ut precis som vi föreställt oss och smälter perfekt in med resten av tomten. Trädgården är återställd och ser prydlig ut. Väldigt rimliga priser dessutom.

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Falklant AB för jobbet. Falklant AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
  • AM-Dränering

Blogginlägg om trädgårdsarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.