Lägga 33 kvm vinylgolv i Uppsala

Lägga 33 kvm vinylgolv i Uppsala

Hej,

Vi vill lägga ett vinylgolv i vår hall och våra två sovrum, totalt 33,5 m2. Nu ligger ett tunt plastgolv i rummen direkt på betong (50-talshus). En hantverkare har tittat igenom rummen och det är en avvikelse i mitten av hallen där golvet lutar något och det därför ev. kan behöva fyllas med något för att golvet inte ska svikta?

Vi kommer tillhandahålla er med golvet som vi planerar att köpa själva, så det kommer finnas på plats när ni kommer. Vi kommer också ha flytat ut alla möbler från rummen så att det bara är att börja lägga golv.

Golvläggningen ska göras i anslutning med en mindre renovering av köket och hallen under sommaren, så tillfälle för golvläggning vill vi ska ske direkt efter att vår hantverkare rivit en mindre tunn vägg, för att hantverkaren därefter ska kunna fortsätta renoveringen av köket och placera bl.a. inbyggda möbler på nylagda golvet.

Med vänlig hälsning,
Vilket typ av golv vill du lägga?
vinylgolv

Vill du också få gratis offerter?

Den här förfrågan lämnades i kategorin golvläggning i Uppsala. Spara tid och låt företag kontakta dig istället. Få svar från våra anslutna företag.