Mala om utvändigt på en villa med ett mindre garage på Lidingö

Den här förfrågan lämnades vintern 2020 i kategorin Målare på Lidingö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Villa två våningar plus källare och vind ska om målas utvändigt. Huset är cirka 250 m2 plus ett mindre garage. Ska målas om i samma färger som idag. Är idag målat i 3 olika färger med linoljefärg (fasad, fönsterfoder och fönster). Fasaden består till hälften av äldre byggnad och till hälften av en ny utbyggnad. Skicket är fortfarande helt ok, mest lite sprickor på södersidan så det är mer förebyggande än reparerande arbete. Förstår att objektet måste ses för att kunna ge offert. Ommålning måste antagligen ske i maj/juni eftersom det är linoljefärg som kräver torrt väder.
Vad som ska målas eller tapetseras
Husfasad
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Mala om utvändigt på en villa med ett mindre garage på Lidingö
Målning / Tapetsering

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde TomBas Bygg AB för jobbet. TomBas Bygg AB har utfört 31 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Stockholms ProfHands AB
 • Dryft Sverige AB
 • Augustendal Måleri
 • JJPP Service Och Entreprenad
 • Alltjänst Stockholm AB
 • Satelit Bygg AB
 • Asek Renovering & Städning AB
 • Marina Fastighetstjänst AB
 • City Sthlm Måleri AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Målning av tak och väggar i Stockholm, Inom 3 månader
Målning av tak och väggar i liten 2-rumslägenhet. Sovrum och sammanhängande kök/vardagsrum.
Mala om utvändigt på en villa med ett mindre garage på Lidingö
Måla om plåtskorsten på kedjehus på Lidingö
Hej!
Behöver få hjälp måla om plåtskorsten på kedjehus (1 1/2 plans hus) på Lidingö. Behövs metallfärg.
Mala om utvändigt på en villa med ett mindre garage på Lidingö
Målning av väggar och tak i Lidingö
Bredspackling cirka 6 kvadratmeter måla väggar och tak cirka 60 kvadratmeter i.
Målning / Tapetsering
Målning av väggar och tak i Malmö
Bostadsrätt från 2014. Väggar av gips; innertak av betong. 95kvm. 2,4m takhöjd. 1) Målning av tak. 2) 3 sovrum (35kvm golvyta) skall ha "kalkfärg" (Jotun Mineral) och behöveras penslas x2 (ej…
Mala om utvändigt på en villa med ett mindre garage på Lidingö
Målning av väggar och tak i Lidingö
Behöver hjälp med att måla och snygga till både väggar och tak efter ombyggnad av kök. Samt också en vägg i vardagsrummet där vi har en spricka som vi önskar få åtgärdas. Denna går från golv till tak.
Målning / Tapetsering
Ommålning av tak och väggar på Lidingö, inom 3 månader
Jag behöver vi måla om ett rum hemma - väggar, tak och taklister. All gammal färg på taket behöver tas bort och taket ska grundas på nytt innan målning. Ett fåtal sprickor i taklisterna som…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.