Renovering av en lägenhet i Örebro, tidigast 8/4

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Örebro!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag vill hitta något som kunde renovera lägenheten i April (tidigast 8/4) och den borde vara färdig första veckan i maj.
Riva ut gamla tapeter, slipning, spackling och måla eller tapetsera väggarna och taket. Också måla trappor om möjligt.
Även golv läggning (och kanske rivning av gammalt golv).
Tre rum och hallen. Cirka 70 kvadmeter. Köket och badrum utgår.
Totalentreprenad

Allt gick smidigt och vi var nöjda med resultat. Rekommenderar att anlita Goran.

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde GOX Måleri & Golv för jobbet. GOX Måleri & Golv har utfört 19 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Byggbröderna i Närke AB
 • Byggkonstruktion i Örebro AB
 • NORD WEST HOLDING AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad

Bygga ett gästhus i Örebro, inom 12 månader

Jag vill bygga ett enkelt gästhus med 2-3 fönster på tomten och ha offert på både ett isolerat sådant och ett som inte är isolerat.
Renovering av en lägenhet i Örebro, tidigast 8/4

Renovering av ett korsvirkeshus i Svalöv, inom 3 månader

Vi håller på att titta på ett korsvirkeshus på 252 kvm med väldigt lågt i tak och synliga takbjälkar. Vi har en tanke om att huset kunde få en modernare look om man skulle slå upp till nock…
Renovering av en lägenhet i Örebro, tidigast 8/4

Reparera tak i Örebro

Jag bor i en lägenhet där putsen lossnar i mitten av vardagsrummet
Totalentreprenad

Tillbyggnad av bostad i Örebro

Tillbyggnad av 4,5x7 meter av befintlig bostad. Gäller två våningar. Ritningar finns på plats.

Önskar kontakt om hur vi bäst går tillväga.
Totalentreprenad

Totalentreprenad till renovering av en villa i Täby

Totalrenovering av en villa, inkl kök, badrum, tvättrum, arbeten med väggar, golv, omstrukturering etc. Du kan göra allt. Alternativt kan du göra en del av dessa. om du är intresserad.…
Totalentreprenad

öra om duschutrymme och tidigare bastu till tvättstuga i Örebro

Göra om duschutrymme och tidigare bastu till tvättstuga.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.