Arkitekter på Lidingö

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar arkitekter på Lidingö

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar på Lidingö

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar på Lidingö.

 • Besiktningsman på Lidingö

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs på Lidingö.

 • Låssmed på Lidingö

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed på Lidingö.

 • Taktvätt på Lidingö

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare på Lidingö.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter på Lidingö

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av nyskapande, ideologier, teknologi och hur det ska genomföras praktiskt. En arkitekt gör många saker innan ett hus är upprättat. Det rör sig om klarläggning av upplägg, formgivning och tillvägagångssätt. En arkitekt måste bland annat ha koll på solförhållanden, insyn och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna samtala med kunden hur hög kostnaden ska ligga på. Det är inte endast ordinär arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur handlar även om utformad av skolor, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om vad för arkitekthus denne ska jobba med och behöver därför en grundlig beskrivning. Därefter skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund talas vid hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Hos oss på Servicefinder hittar du enkelt arkitekter i Lidingö.

Lidingö

Lidingö är en ö i södra Uppland men som ligger i Stockholms län. Befolkningsantalet på Lidingö uppgår till 44000. Strax utanför Lidingö ligger Fjäderholmarna dit man kan färdas via båt. På Fjäderholmarna finns teaterföreställningar och småbutiker såväl som bad och restauranger. Näringslivet ser ljus ut på Lidingö. De flesta registrerade företagarna är mindre sådana.