Arkitekter i Tierp

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar arkitekter i Tierp

 • Besiktningsman i Tierp

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Tierp.

 • Snöskottning / Snöröjning i Tierp

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Taktvätt i Tierp

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Tierp.

 • Värmepumpar i Tierp

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Tierp som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Tierp

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, teori, tillvägagångssätt och hur det ska genomföras praktiskt. En arkitekt gör många saker innan ett hus står upp. Det rör sig om klarläggning av projekt, design och tillvägagångssätt. En arkitekt måste bland annat ha koll på solförhållanden, marktyp och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna föra en dialog med kunden hur hög kostnaden ska ligga på. Det är inte endast ordinär arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur rör sig även om design av skolor, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Sedan skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter stämmer upp ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Skicka en förfrågan via oss på Servicefinder så får du snart en offert från en arkitekt i Tierp.

Tierp

I Tierps kommun bor det cirka 20000 människor. Kommunen med samma namn ligger i Uppsala län och ligger nära de större städerna Gävle, Uppsala och Stockholm. Det är enkelt att resa till och från Tierp, oavsett om du reser med bil, buss eller tåg. Närheten till kusten och Arlanda får Tierp att framstå som en attraktiv plats som lämpar sig för de flesta människor att bo i. Tierp är en ort med en tät bebyggelse och utgör även huvudorten i Tierps kommun.

Tiarp är en kommun vars historia präglas av industrin, varför även många av Tierps invånare jobbar inom industrin. Företagen anses vara en stor tillgång för Tiarp. Det är företagsverksamheten som är grunden för hela arbets- och näringslivet. Det finns många mindre organisationer inom olika områden. De mest kända företagen från Tierp inkluderar Atlas Copco och Munters Europe AB. Förutom industritraditionen har Tierp varierande möjligheter till en aktiv livsstil bland harmoniska omgivningar och kulturella byggnader.