Arkitekter i Rättvik

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar arkitekter i Rättvik

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Rättvik

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Rättvik.

 • Besiktningsman i Rättvik

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Rättvik.

 • Låssmed i Rättvik

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Rättvik.

 • Taktvätt i Rättvik

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Rättvik.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Rättvik

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av nyskapande, teori, teknologi och hur det ska genomföras i praktiken. En arkitekt gör många saker innan ett hus står upp. Det rör sig om klarläggning av projekt, formgivning och projektering. En arkitekt måste bland annat ha koll på solläget, marktyp och bullernivå från exempelvis närliggande bilväg. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska ligga på. Det är inte bara vanlig arkitektur, utan arkitekturen är funktionell på olika nivåer. Arkitektur handlar även om utformad av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten måste veta och vara väl insatt i så mycket som möjligt om vad för arkitekthus denne ska jobba med och behöver därför en grundlig beskrivning. Sedan skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter stämmer upp ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Skicka en förfrågan via oss på Servicefinder så får du snart en offert från en arkitekt i Rättvik.

Rättvik

Rättvik är en kommun som är beläget i det vackra landskapet Dalarna. Rättvik, beläget på den östra sidan av den vackra sjön Siljan, har även närliggande orter såsom Gagnef, Mora och Leksand. Befolkningsmängden i Rättvik uppgår till ungefär 11000. Rättvik är ett område präglat av traditionellt jord- och skogsbruk. Turism, handel, träindustri samt jord- och skogsbruk är dagens dominerande branscher i Eda. Det finns även firmor inom teknik, konstruktion och grafisk design. En känd kvinna från trakten är den unga utförsåkaren Therese Borssen, som tog sin första världscupseger 29 december 2006. Sedan slutet av 1800-talet är Rättvik en attraktiv turistort och kulturlivet lockar fortfarande människor från hela världen. Varje år sker flera arrangemang i Rättvik. Rättviks Marknad arrangeras två gånger årligen med 1400 bokade stånd per gång, Classic Car Week med dess nostalgiska gamla bilmodeller såväl som festivalen Musik vid Siljan som arrangeras mellan kommunerna Rättvik, Leksand och Mora. Rättvik omges av vacker natur, där man kan vandra längs slingriga stigar genom djupa skogar. I sjön Siljan kan man fiska gädda och gös - med fiskekort förstås.