Arkitekter i Nykvarn

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Funkade väldigt bra. Fem företag inom några timmar!

  Johan L, Juni 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 654
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar arkitekter i Nykvarn

 • Brunnsborrning i Nykvarn

  ROT

  Behöver du reparera en brunn eller installera en brunn för bergvärme? Få kontakt med brunnsborrare i Nykvarn som har erfarenhet av allt inom borrning.

 • Dörrar-Säkerhetsdörrar i Nykvarn

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Nykvarn.

 • Snöskottning i Nykvarn

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Nykvarn

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Nykvarn som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Nykvarn

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra arkitekter

Några av våra populära arkitekter

Blogginlägg om arkitekt

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av nyskapande, teori, tillvägagångssätt och hur det ska utföras i praktiken. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus är upprättat. Det rör sig om utredning av upplägg, formgivning och projektering. En arkitekt ska ha kunskap om solläget, insyn och bullernivå från exempelvis närliggande bilväg. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det är inte endast vanlig arkitektur, utan arkitekturen fungerar på olika nivåer. Arkitektur handlar även om formgivning av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Därefter sänder arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter stämmer upp ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund talas vid hur jobbet ska genomföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Skicka en förfrågan via oss på Servicefinder så får du snart en offert från en arkitekt i Nykvarn.

Nykvarn

I Södermanland ligger tätorten Nykvarn, som även är huvudort i Nykvarns kommun. Sett till befolkningsmängden på 9000 invånare är Nykvarn den minsta kommunen i Stockholms län. En närliggande stad är Södertälje, som ligger 15 kilometer bort. Med tåg kommer man snabbt och bekvämt till Stockholm och Eskilstuna. Det tar dryga halvtimmen med Svealandsbanan. Det goda läget gör Nykvarn till en bra plats för nya företag att etablera sig. Det finns 500 registrerade företag i det lokala näringslivet. Kommunen ingår i Stockholm Business Alliance, som har bildats för att utveckla det lokala och regionala näringspolitiska arbetet i regionen. Internationellt går partnerskapet mellan kommunerna under namnet Stockholm - The Capital of Scandinavia.

På fritiden finns det fina chanser till en trivsam vardag. I en av Sveriges renaste sjöar, Yngern, finns ett flertal sällsynta och hotade djurarter. Vintertid är sjön en omtyckt plats för en skridskofärd. För de allra minsta är Lådbilslandet en välbesökt turistattraktion. Där kan barnen sätta gasen i botten och köra runt. När de lämnar Lådbilslandet får de ett körkort att stoltsera med. Den som inte kan motstå sötsaker måste besöka Taxinge Slott, eller Kakslottet som det också kallas. I slottet finns nämligen det största kakbordet i norra Europa. Du kan frossa i över 40 olika bröd och bakelser.