Arkitekter i Mora

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar arkitekter i Mora

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Mora

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Mora.

 • Besiktningsman i Mora

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Mora.

 • Låssmed i Mora

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Mora.

 • Taktvätt i Mora

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Mora.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Mora

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av nyskapande, ideologier, teknik och hur det ska genomföras i praktiken. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus står upp. Det handlar om utredning av upplägg, design och tillvägagångssätt. En arkitekt ska ha kunskap om solförhållanden, insyn och bullernivå från exempelvis närliggande bilväg. Arkitekten ska även kunna samtala med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det förekommer inte endast ordinär arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur handlar även om utformad av skolor, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Sedan sänder arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund talas vid hur jobbet ska genomföras och vad för arkitekthus det ska bli.

För att hitta det arkitekthus du söker i Mora, sänd en förfrågan här på Servicefinder.

Mora

Mora är tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. Mora har en befolkningsmängd på 20000. Staden är känd för sin hantverksskicklighet och däribland för sin tillverkning av Morakniven. Moraknivarna tillverkas av Mora of Sweden. Firman Mora Armatur är en av norra Europas främsta tillverkare av vattenkranar. I närheten av Mora, ligger Älvdalen och Rättvik. År 1935 grundades Mora IK, som fortfarande är Dalarnas äldsta ishockeyförening.

Sevärdheter i Mora är bland andra konstnären Anders Zorns hem, Zorngården och det närliggande Zornmuseet, Mora Kyrka med dess anor från 1200-talet eller Utmelandsmonumentet med källaren där det språkas om att Gustav Vasa ska ha gömt sig undan danskarna.