Arkitekter i Kungsbacka

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 956
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar arkitekter i Kungsbacka

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Kungsbacka

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Kungsbacka.

 • Låssmed i Kungsbacka

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Kungsbacka.

 • Snöskottning / Snöröjning i Kungsbacka

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Kungsbacka

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Kungsbacka som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Kungsbacka

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, ideologier, teknologi och hur det ska genomföras i praktiken. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus står upp. Det handlar om klarläggning av projekt, formgivning och projektering. En arkitekt ska ha kunskap om solläget, insyn och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det är inte bara vanlig arkitektur, utan arkitekturen är funktionell på många nivåer. Arkitektur handlar även om formgivning av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten måste veta och vara väl insatt i så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Därefter skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska genomföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Skicka en förfrågan via oss på Servicefinder så får du snart en offert från en arkitekt i Kungsbacka.

Kungsbacka

Hallands läns nordligaste kommun är Kungsbacka. Folkmängden ligger just nu på cirka 75000 invånare. Majoriteten av invånarna bor i kommunens västra del, medan den östra delen utgörs av jordbrukslandskap. Sträckan till Göteborg är 28km, det går alltså snabbt att ta sig dit med både bil och tåg. Kommunen har cirka 7500 aktiva företag. Flest arbeten omsätter Kungsbacka kommun och Hallands län. I övrigt är det mest småföretagen som dominerar marknaden.

Bland sevärheterna i Kungsbacka finns Tjolöholms slott. Det är ett slott från början av 1900-talet. Mycket av inredningen och dess formering är i modern jugendstil med blom- och växtmotiv. Dekorationerna är både invändigt och utvändigt ett riktigt konstverk. Slottsmiljön är harmonisk med närhet till havet och en omgivning av praktfulla berg. Här kan du strosa runt längs någon av promenadstigarna och duka upp en picknick i det gröna. Slottet är öppet för allmänheten året om.