Arkitekter i Helsingborg

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 693
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar arkitekter i Helsingborg

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Helsingborg

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Helsingborg.

 • Besiktningsman i Helsingborg

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Helsingborg.

 • Snöskottning / Snöröjning i Helsingborg

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Helsingborg

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Helsingborg som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Helsingborg

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, ideologier, teknologi och hur det ska utföras praktiskt. En arkitekt gör många saker innan ett hus står upp. Det rör sig om utredning av upplägg, formgivning och tillvägagångssätt. En arkitekt måste bland annat ha koll på solläget, marktyp och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna föra en dialog med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det är inte bara ordinär arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur rör sig även om formgivning av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Därefter skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Hos oss på Servicefinder hittar du enkelt arkitekter i Helsingborg.

Helsingborg

I Skåne finns staden Helsingborg med ett befolkningsantal på 129000. Helsingborg är den åttonde största tätorten i Sverige. Från Helsingborg är det enbart fyra kilometer till Danmark och Helsingör.

Det ligger flertalet restauranger med hög standard i Helsingborg. Kulturen är dessutom sprudlande intressant i Helsingborg. Önskar man bevista museum, finns det mångtals sådana att välja bland. I annat fall kan man besöka till någon av alla badstränder som ligger inom 10 minuter från stadens centrum.

Helsingborg har ett starkt näringslivsklimat, mycket tack vare stadens placering. Helsingborg är bas för några välkända varumärken, tämligen kafferosteriet Zoégas likväl tidningsförlaget Allers med flera. Bortsett från Stockholm, Göteborg och Malmö, har Helsingborg flest huvudkontor i Sverige där bland andra Yves Rocher, Viktväktarna och Biltema är några av de större firmorna.