Arkitekter i Eskilstuna

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Ett bra sätt att hitta tjänster på.

  Hans L, Oktober 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 4 787
  Pågående jobb
 • 16 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar arkitekter i Eskilstuna

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Eskilstuna

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Eskilstuna.

 • Låssmed i Eskilstuna

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Eskilstuna.

 • Snöskottning / Snöröjning i Eskilstuna

  ROT

  Är du i behov av snöskottning längs garageuppfarten? Du hittar professionella snöröjare här på Servicefinder. Lämna en förfrågan och få gratis offerte

 • Värmepumpar i Eskilstuna

  ROT

  Ska du installera bergvärme eller är du i behov av att värma upp din villa? Få kontakt med erfarna företag i Eskilstuna som installerar värmepumpar.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Eskilstuna

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, teori, teknik och hur det ska genomföras i praktiken. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus står upp. Det handlar om utredning av upplägg, formgivning och tillvägagångssätt. En arkitekt måste bland annat ha koll på solläget, marktyp och bullernivå från exempelvis närliggande bilväg. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska ligga på. Det är inte endast vanlig arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur handlar även om formgivning av kommunhus, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om jobbet och behöver därför en grundlig beskrivning. Sedan skickar arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

Skicka en förfrågan via oss på Servicefinder så får du snart en offert från en arkitekt i Eskilstuna.

Eskilstuna

Eskilstuna ligger beläget i Södermanlands län och har en befolkning på 96000. Kungsör och Arboga är städer som finns i närheten av Eskilstuna. 20 är den enklaste motorvägen mot Stockholm.

En storslagen sportkommentator som har rötter i Eskilstuna är André Pops. Även många stjärnor inom musikbranschen har rötter i Eskilstuna som bland annat Anni-Frid Lyngstad, sångerska i internationellt kända musikgruppen ABBA. Abba-Frida är uppvuxen i Torshälla strax utanför Eskilstuna. Benny Andersson, även han känd från ABBA, hade sitt hem i Eskilstuna under 1900-talets mitt.

Eskilstuna sammankopplas nuförtiden med industri och tyngre fordonsindustri. Handeln ökar. Även kommunikation såväl som hälsa breder ut sig allt mer som (ny)näring i staden. Mälardalens högskola är en betydelsefull kunskapsförsörjare. Järnväg, bilväg och flyg har oerhörda kommunikationer i och med utbyggnaden. Detta leder till att näringslivet växer i Eskilstuna.