Arkitekter i Borlänge

Ta alltid hjälp av en arkitekt när du ska bygga nytt hus, planera en omgivning eller dekorera om huset. Arkitekter kan konsten att utveckla idéer. Dessutom har de ett praktiskt handlag för konstruktion. Det är en god investering att anlita en arkitekt!

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar arkitekter i Borlänge

 • Dörrar Och Säkerhetsdörrar i Borlänge

  Säkerhetsdörrar ökar din säkerhet och trygghet. Servicefinder förmedlar kontakt med företag som monterar dörrar och säkerhetsdörrar i Borlänge.

 • Besiktningsman i Borlänge

  Ta hjälp av en certifierad besiktningsman vid köp av hus eller försäljning av fastighet. Servicefinder hjälper dig få kontakt med proffs i Borlänge.

 • Låssmed i Borlänge

  Har du tappat nycklarna eller vill du kanske installera ett passagesystem? Servicefinder hjälper dig att hitta en duktig låssmed i Borlänge.

 • Taktvätt i Borlänge

  ROT

  Taktvätt håller ditt hustak fritt från mossa, fuktskador och mögel. Servicefinder hjälper dig få kontakt med professionella taktvättare i Borlänge.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar arkitekter i Borlänge

Alla förfrågningar

Några av våra populära arkitekter

Arkitekter

Ett arkitektjobb är en blandning av kreativitet, teori, teknologi och hur det ska genomföras praktiskt. En arkitekt sysslar med många ting innan ett hus står upp. Det handlar om utredning av projekt, formgivning och projektering. En arkitekt måste bland annat ha koll på solläget, insyn och ljudnivå från fjärrtåget som kanske ligger en bit ifrån. Arkitekten ska även kunna diskutera med kunden hur hög kostnaden ska bli. Det är inte endast ordinär arkitektur, utan arkitekturen fungerar på många nivåer. Arkitektur rör sig även om utformad av skolor, sjukhus, kyrkor med flera. Många gånger arbetar arkitekter tillsammans med varandra.

Arkitekten behöver veta så mycket som möjligt om vad för arkitekthus denne ska jobba med och behöver därför en grundlig beskrivning. Därefter sänder arkitekten en offert till kunden för att sedan båda parter bestämmer sig för ett möte, oftast på arkitektkontoret. Kunden tar med sig så mycket material det går i form av bilder, anteckningar, skisser med mera. Arkitekt och kund samtalar hur jobbet ska utföras och vad för arkitekthus det ska bli.

För att hitta det arkitekthus du söker i Borlänge, skicka en förfrågan här på Servicefinder.

Borlänge

Borlänge är tätort i Dalarna och har ett befolkningsantal på 49000. Sveriges tjugofemte största tätort är Borlänge. Stadskärnan och Kupolen är några av alla köpcentrum som finns i Borlänge.

Borlänge har mycket att erbjuda vad det gäller sevärdheter. Museer som finns i Borlänge är bland annat Dalregementets Museer, Geologiska museet såväl som CTH - Fabriksmuseum. Bland naturreservat och naturupplevelser finns Båtsta-Mellsta, Lindön, Runn och Älvravinerna. Bland fornminnen och minnesmärken i Borlänge finns bland andra järnåldersgraven Äxuln och gravar från järnåldern. I Borlänge ligger också ett gravfält från vikingatiden. En vacker kyrka i Borlänge är Amsbergs Kapell.

Tillväxten i näringslivet ser ljus ut tack vare det driftiga företagandet i Borlänge. Industrin är mest intensiv i Borlänge. I Borlänge finns växande exportföretag som exempelvis SSAB.