Advokat på Lidingö

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat på Lidingö

 • Bokföring på Lidingö

  Vill du ha hjälp med bokföringen på Lidingö? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen på Lidingö.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer på Lidingö.

 • Revision på Lidingö

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag på Lidingö som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat på Lidingö

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

När du anlitar en advokat på Lidingö så är det viktigt att du kontrollerar att personen ifråga har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som klarar ditt ärende ändå. En jurist på en begravningsbyrå kan exempelvis vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Lidingö

Lidingö tillhör Stockholms län och har ett invånarantal på 44000. Som besökande på Lidingö, kan man passa på att besöka Millesgården och njuta av Milles hem där trädgården är fylld av konstnärens egna skulpturer. På Lidingö finns i dagsläget över 5000 företag registrerade, varav mångparten är mindre firmor.