Advokat i Östhammar

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Kommer helt klart använda igen om jag behöver flytta igen!

  Lpwloden , November 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 115
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Östhammar

 • Bokföring i Östhammar

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Östhammar? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Östhammar.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Östhammar.

 • Revision i Östhammar

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Östhammar som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Östhammar

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig så, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en formell utbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Östhammar, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende enklare frågeställningar inom affärsjuridik, eller kanske något inom familjerätten (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där du inte förväntar dig några tvister och processer, då räcker det vanligen med en välutbildad jurist. Det är säkert så att flera advokater i Östhammar har så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Östhammar

Östhammar tillhör Uppsala län och har en befolkning på 21000. Kommunen har 31 naturreservat och även 12 omgivande förhållanden vilka räknas som riksintressen. Det ligger tre inomhusbad i Östhammar, en av dem kallas Gimo simhall. Det finns cirka ettusenfemhundra näringsidkare i Östhammar kommun. Näringslivet framträds mest inom varuframställande firmor såsom Sandvik Coromant i Gimo. Angående tjänsteföretagen har turistfirmorna en väldigt framträdande roll. För den som vill campa finns exempelvis Gräsöbaden Camping och Klackskärs Camping på orten. Annars finns en angenäm och harmonisk familjecamping vid Simbadet i Österbybruk ungefär fyrtio kilometer norr om Uppsala. Vintertid kan man ta sig an Roslagens skärgård med dess 13 000 öar, som är ett underbart ställe för långfärdsskridskoturer.