Advokat i Trelleborg

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Trelleborg

 • Bokföring i Trelleborg

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Trelleborg? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Trelleborg.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Trelleborg.

 • Revision i Trelleborg

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Trelleborg som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Trelleborg

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder juridisk hjälp och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Trelleborg så är det viktigt att du verifierar att han/hon har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det är klart, inom vissa områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En familjejurist kan till exempel vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Trelleborg

Trelleborg kanske är mest omtalat för bland annat TT-lines färjetrafik som åker med turister och pendlare till Travemünde och Rostock. Trelleborg kommun ligger på Skånes södra kust och befolkas av cirka 42000 invånare.

Att Trelleborg är så nära kopplat till Tyskland innebär förstås att en hel del människor inte uteslutande reser från Trelleborg, utan även till staden. I kommunen finns turister och arbetande från både Travemünde och Malmö.

Svenska landslagsmålisen Andreas Isaksson har fostrats i det lokala Trelleborgs FF. Trelleborg är utöver detta hemort för ett flertal välkända namn som bland annat Akzo Nobel AB och premiärlejonet Alice Timander.