Advokat i Söderhamn

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Söderhamn

 • Bokföring i Söderhamn

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Söderhamn? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Söderhamn.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Söderhamn.

 • Revision i Söderhamn

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Söderhamn som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Söderhamn

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu söker efter en advokat i Söderhamn, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Kanske handlar ditt fall om enklare affärsjuridiska frågor, eller rentav något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det inte förväntas någon rättslig process, då räcker det vanligen med en välutbildad jurist. Det är troligt att flera advokater i Söderhamn kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster med olika priser beroende på vad du behöver - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan det vara värt att välja advokaten som har den formella utbildningen och hårdare krav på sitt yrkesutövande.

Söderhamn

Staden grundades år 1620 i samröre med att Gevärsfaktori öppnade. Invånarantalet i centrala Söderhamn liknar idag som på 1960-talet, med dess dåtida 11 896 i folkmängd mot dagens 11 761. År 1975 var befolkningen som högst med sina 14 673 invånare. Via E4an tar man sig lättast till och från Söderhamn. I annat fall är kusten ett bra alternativ att resa via, då Norrlands djupaste isfria hamn finns här.

Musiklivet i Söderhamn sprudlar ständigt. Hempo Hildén är en känd förmåga från Söderhamn. Det finns en så kallad kommunal "rockskola" för ungdomar i Söderhamn. Var sommar anordnar Söderhamns kommun talangdagar för yngre personer.

Söderhamns kommun satsar på företagslivet i stora likväl små företag. Arbetslösheten i åldern 16-64 år har sedan i fjol sjunkit med 26,3 procentenheter. Söderhamns kommun har den bästa tillväxten i Gävleborgs län och ligger på fjortonde plats i landet. Sedan 50 år tillbaka säljer Söderhamn Eriksson sågverksutrustning världen över.