Advokat i Säter

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Säter

 • Bokföring i Säter

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Säter? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Säter.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Säter.

 • Revision i Säter

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Säter som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Säter

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Det är värt att notera att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska få kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu söker efter en advokat i Säter, att du beaktar detta och sätter det i relation till vad du faktiskt behöver. Gäller ditt ärende mindre besvärliga affärsjuridiska frågor, eller kanske något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Säter kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan du göra klokt i att välja advokaten som har den formella utbildningen och de formaliserade kraven på yrkesutövandet.

Säter

Säter ligger i Dalarna och är en liten stad med 11000 invånare. Säter etablerades på 1600-talet och ingår i Säters Kommun. Några närliggande städer är Borlänge, Fagersta och Hofors. Säter har goda kommunikationer med städerna via buss och tåg

Det går bra för småföretagarna i Säter. Många driver egna företag, varav träindustrin är en stor inkomstkälla. En stor del av medborgarna bor på landsbygden. I sjön Ljustern kan du fiska, här vimlar det av norsabborre och vitfisk. Säter kallas för Trästaden av invånarna och är känd för att vara en av landets bäst bevarade trästäder, på grund av sina många timmerhus.

Promenera längs kulturslingan, Silverringen, som är en av Säters mest populära besöksmål. Längs vägen kan du se historiska platser där framställning av järn och silver är centralt framlagd. Säter är en stad som passar dig som tycker om att ströva omkring i en vacker miljö. Promenera utmed smala gator i den gamla trästaden och må gott i den idylliska stämningen staden bjuder på.