Advokat i Strömstad

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Strömstad

 • Bokföring i Strömstad

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Strömstad? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Strömstad.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Strömstad.

 • Revision i Strömstad

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Strömstad som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Strömstad

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte nödvändigtvis en advokat. Den stora skillnaden är att det inte finns regelrätta krav på juristerna för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Så när du nu anlitar en advokat i Strömstad så är det av stor vikt att du kontrollerar att juristen eller advokaten har den kompetens som krävs inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte är advokater, men som ändå har erforderliga kunskaper. En familjejurist kan exempelvis vara väl bevandrad inom områdena bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Strömstad

Vid Bohusläns västkust alldeles intill Norges gräns ligger Strömstad. Staden hyser 12000 invånare och brukar kallas för Västkustens pärla. 3 mil söder om Strömstad ligger Tanum, hit kan du ta dig med tåg från Strömstad, det tar inte ens 40 minuter. Väster om staden ligger den Atlantiska viken Skagerrak. Inte långt från Strömstad ligger Fredriksstad, Halden och Sarpsborg. Till Göteborg tar det endast två timmar med bil. Strömstad har ett framgångsrikt näringsidkare där turistindustri och handel står i centrum för stadens företagsamhet.

I Södra hamnen ligger restaurangen Skagerack som är ett välbesökt matställe och nattklubb. Nedanför hamnen finns en lång strandpromenad, här kan du blicka ut över Kosterfjorden. Längs med fjorden kan du ta dig med båt och stiga i land på Kosteröarna. Det öarna är mest förknippade med är det vackra landskapet och det mesta av ön är ett naturreservat. Se på den vackra utsikten från en av Kosters fyrar eller besök ruinerna efter de gamla fyrvaktarbostäderna. Det finns mycket att uppleva i Strömstad. Missa inte att följa med på en båttur med sälsafari längs Kosterhavet. Båten stannar till vid sälkolonin där flera hundra sälar samlas. Ett annat måste om du är på besök i staden, är att stanna till på Kosterhavets nationalpark som är Sveriges första marina Nationalpark.

I Strömstad trivs man!