Advokat i Strängnäs

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Strängnäs

 • Bokföring i Strängnäs

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Strängnäs? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Strängnäs.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Strängnäs.

 • Revision i Strängnäs

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Strängnäs som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Strängnäs

Alla förfrågningar

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

När du anlitar en advokat i Strängnäs så är det viktigt att du kontrollerar att personen eller jurist-/advokatfirman har den kompetens som krävs inom det område du behöver hjälp med. För många områden, som exempelvis inom familjejuridiken (dit hör bouppteckning, bodelning, testamenten med mera) så räcker det med specialister som kanske inte är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Strängnäs

Relativt sett mitt i Mälardalen ligger gamla Strängnäs, i kommunen som heter lika dant, med sina 32000 människor. Kommunen ligger mellan Stockholm och Eskilstuna och är förmodligen mest berömd för den fina domkyrkan och den ryska bombattacken 1944. Bland företagen som är verksamma i Strängnäs kommun kan man finna farmaceutiska företag som före detta Fermenta och bjässen Pfizer.