Advokat i Stockholm

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan

Populära kategorier som liknar advokat i Stockholm

 • Bokföring / Bokföringshjälp i Stockholm

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Stockholm? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Ekonomi i Stockholm

  Är du privatperson eller företagare och behöver hjälp med ekonomi? Lämna en förfrågan och få svar från duktiga ekonomiska rådgivare i Stockholm

 • Finansiella Tjänster i Stockholm

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Stockholm.

 • Översättning i Stockholm

  Behöver du hjälp med översättning till ett annat språk? Servicefinder hjälper dig få kontakt med erfarna översättningsbyråer i Stockholm.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Stockholm

Alla förfrågningar

Några av våra populära advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder assistans inom juridiken och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska få kalla sig advokat.

Så när du nu anlitar en advokat i Stockholm så är det av stor vikt att du kontrollerar att personen eller jurist-/advokatfirman har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. Det finns naturligtvis gott om områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så kommer du lika långt med juridiska områdesexperter som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan exempelvis vara minst lika duktig när det gäller bouppteckningar och testamenten och därmed klara uppdraget utan advokattiteln.

Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges huvudsäte, här sker de flesta kulturella, mediala och ekonomiska aktiviteterna. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Antalet invånare i kommunen är 847000, men i regionen storstockholm uppskattas siffran till ungefär två miljoner.

Välkända byggnadsverk i staden är Ericsson Globe som huserar stora sport- och nöjesarrangemang, Drottningholms slott från 1600-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista och huserar kungen och drottningen, samt Stadshuset som byggdes under tidigt 1900-tal.

De en miljon turister som kommer till Stockholm varje år, besöker gärna den sevärda Gamla stan. Stadsdelen är Stockholms ursprungliga stadskärna och grundades redan på 1200-talet. I Gamla stan kan du shoppa i souvenirbutiker, gå i smala gränder från medeltiden och fika på trevliga caféer.

I Stockholms vackra skärgård finns det 30.000 holmar och öar och Vaxholm, Grinda, Utö och Möja hör till de mest välbesökta.