Advokat i Sollentuna

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Sollentuna

 • Bokföring i Sollentuna

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Sollentuna? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Sollentuna.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Sollentuna.

 • Revision i Sollentuna

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Sollentuna som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Sollentuna

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som kan erbjuda konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte går att ställa några krav på en person som kallar sig jurist. Det finns däremot väldigt omfattande krav om man ska kalla sig advokat.

Så när du nu anlitar en advokat i Sollentuna så är det viktigt att du kontrollerar att personen ifråga har den erforderliga kompetensen inom området du vill ha hjälp med. För många områden, som exempelvis inom det familjejuridiska området (dit hör testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar med mera) så finns det ganska många juridiskt kunniga som kanske inte nödvändigtvis är advokater, men som trots det har bra koll. En begravningsentreprenör kan till exempel vara mycket duktig på bouppteckningar och testamenten utan att vara advokatutbildad.

Sollentuna

Sollentuna är centralort i Sollentuna kommun och ingår också i Stockholms län. Befolkningsmängden uppgår till 65000. Med alla vackra grönområden med tillhörande naturreservat finns även bra utsikter till sport och friluftsliv. Sevärdheter i Sollentuna kommun är Edsbergs slott med dess omgivande park och Edsbacka Värdshus. En framstående medieprofil med anknytning till Sollentuna är bland annat journalisten och författaren Linda Skugge som bor i Sollentuna.