Advokat i Skövde

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Skövde

 • Bokföring i Skövde

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Skövde? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Skövde.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Skövde.

 • Revision i Skövde

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Skövde som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Skövde

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra advokater

Advokat

En jurist är någon som erbjuder konsultation och hjälp inom något juridiskt område och är allmänt kunnig inom juridik. Men det kan vara värt att veta att det inte finns några formella krav för att få kalla sig jurist. De formella kraven ställs däremot om man ska kalla sig advokat.

Det är därför viktigt när du nu är på jakt efter en advokat i Skövde, att du har det i bakhuvudet och sätter det i relation till dina behov. Kanske handlar ditt fall om okomplicerade frågeställningar inom affärsjuridik, eller eventuellt något inom det familjerättsliga området (testamenten, arvsfrågor, bouppteckningar osv) där det knappast kommer krävas domstolsförhandlingar, då klarar du dig troligen med en duktig jurist. Det är troligt att flera advokater i Skövde har så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om du däremot räknar med tvister och domstol kan du göra klokt i att välja advokaten med den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Skövde

Skövde tillhör Västra Götalands län och har en befolkning på 51000. Skövde Kulturhus byggdes år 1964 och är ett välbesökt ställe då det finns konsthall, konstmuseum, bibliotek, teater och bio. Det finns flera offentliga arbetsgivare i Skövde, men den största arbetsgivaren är Skövde kommun.