Advokat i Sandviken

Behöver du juridisk rådgivning? Här kan du snabbt och enkelt hitta erfarna advokater och jurister som kan hjälpa dig. Lämna en förfrågan nu och få offerter inom kort. Det är helt gratis och en förfrågan är inte bindande.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Underlättar för dig i vardagen!

  Daniel F, September 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 166
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar advokat i Sandviken

 • Bokföring i Sandviken

  Vill du ha hjälp med bokföringen i Sandviken? Hos Servicefinder får du hjälp från både små och stora bokföringsfirmor.

 • Finansiella tjänster

  Behöver du hjälp med finansiella tjänster som banklån och räntor? Vi hjälper dig få offerter från företag inom ekonomibranschen i Sandviken.

 • Marknadsföring

  Vill du stärka ditt varumärke, berätta något eller sälja mer? Genom Servicefinder får du kontakt med duktiga marknadsföringsbyråer i Sandviken.

 • Revision i Sandviken

  Behöver du en revisor som kontrollerar företagets ekonomi? Servicefinder hjälper dig få kontakt med bra företag i Sandviken som arbetar med revision.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar advokat i Sandviken

Alla förfrågningar

Advokat

En advokat är en jurist, men en jurist är inte med säkerhet en advokat. Den stora skillnaden ligger i att det inte finns några formella krav på en jurist för att få kalla sig jurist, medans det däremot är ett uttryckligt krav på advokaten att ha en högskoleutbildning och en juristexamen.

Därför är det väsentligt, när du nu söker efter en advokat i Sandviken, att du beaktar detta och sätter det i relation till dina behov. Gäller ditt ärende mindre besvärliga affärsjuridiska frågor, eller rentav något inom det familjerättsliga området (bouppteckning, bodelning, testamenten osv) där det inte förväntas någon rättslig process, kanske du klarar dig bra med en duktig jurist. Det är säkert så att flera advokater i Sandviken kan erbjuda så väl advokat- som juristtjänster och priserna kan variera beroende på dina behov - så fråga!. Men om ärendet är komplicerat och du riskerar rättsliga processer kan det rätta valet vara att välja advokaten på grund av den formella utbildningen och hårdare krav på yrkesutövandet.

Sandviken

Sandviken är en tätbebodd ort i landskapet Gästrikland som tillhör Gävleborgs län. Befolkningen uppgår till 37000. Sandviken erbjuder ett stort utbud av kultur- och fritidsaktiviteter. Göransson Arena, Sveriges största multiarena, är fylld av ny teknik som är anpassad för att man ska kunna anordna stora event. I Sandviken finns det flera idrottsklubbar såsom Sandvikens AIK (SAIK), där både dam- och herrsidan har vunnit flera SM-guld i bandy under årens gång. Kommunen erbjuder många aktiviteter för alla åldrar och intressen. Den som önskar kan under vinterhalvåret försöka sig på "Mördarbacken" i Kungsberget eller välja året-runt-öppna äventyrsbadet Parkbadet som är ett betydligt varmare alternativ. Det finns även en berikad naturmiljö i Sandviken med alltifrån berg, grusåsar och Dalälven. En internationellt känd skådespelerska med starka anknytningar till Sandviken är amerikanskan Geena Davis, som mellan 1973-1974 var utbytesstudent i staden. Fler kända personligheter är bland andra komikern David Jensen och sångerskan Anna Nordell.